Black Sun armbånd fra Mads Z

Black Sun er et smykkeunivers som er inspireret af vestkystens livsstil, som bliver fremstillet af de fineste sten og materialer. Det er luksus-bohême smykker hvor du kan vælge blandt færdige designs sammensat af designeren selv, eller du kan designe dit eget personlige armbånd med smukke perler. Armbåndene laves i lækkert nylon og fås med sølv eller 14 kt. guld låse.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Black Sun af Mads Z

Den danske smykkedesigner Mads Ziegler har skabt et armbånd univers som er bygget på luksus bohéme. Kollektionen hedder Black Sun og består af armbånd udført i de fineste materialer. Alle armbånd er sat sammen af beads som kan være perler, træ, ædelsten, guld og sølv. Armbåndene er inspireret af livet blandt surfere på de amerikanske kyster.
 

Køb færdiglavet eller lav selv armbånd

BLACK SUN er et univers hvor det kreative kommer i spil. Med disse armbånd fra Mads Z har man mulighed for selv at sammensætte sit eget look med eget armbånd. Det giver uendelige muligheder for at style sit look så man får et unikt armbånd. Det kan være med en nylonsnor, træ, perler og ædelsten beads.
 

Foretrækker man færdiglavet BLACK SUN armbånd, har en række designere skabt dem færdiglavet. Det er unisex armbånd med driftwood, månesten, turkis blondeagat, quartz, zirkonia og mange flere.
 

Stort udvalg af BLACK SUN armbånd

Det et univers af forskellige fortællinger og udtryk som samles i et armbånd. Gå på opdagelse blandt ”designers choice” eller start med at lave dit eget BLACK SUN armbånd. Alle armbånd som er færdiglavet, er opkaldt efter berømte surfersteder i verden. Ideen med BLACK SUN var at skabe et udtryk af frihed, mentalitet og en livsstil med frie valg.
 

Køb BLACK SUN armbånd fra Mads Z her

Du finder et stort udvalg af BLACK SUN armbånd her på siden. Vi forhandler både ”desigers choice” færdiglavet armbånd, men tilbyder også eget design af armbånd med mulighed for køb af beads i træ, ædelsten, perler, guld og sølv. Armbåndene laves i forskellige nylonsnore i din størrelse.
 

Vi giver gratis fragt på alle BLACK SUN armbånd fra Mads Z. Er varen allerede på vores varelager, tilbyder vi 1-3 dages levering. Vi er officiel Mads Z forhandler og har alle de efterspurgte armbånd, og et stort udvalg af unikke beads til customize.