Mads Ziegler 

Mads Ziegler er manden bag det danske smykkefirma, og har været smykkedesigner i over 25 år. Mads Ziegler laver alsidige og tidløse smykkedesigns, hvor der er fokus på de bedste materialer. 
Smykkerne appellerer til kvinder i forskellige livsfaser, stemninger og anledninger. 

Filter

Manden bag Mads Ziegler

Mads Ziegler er manden bag det danske smykkefirma. Mads Ziegler været smykkedesigner i over 25 år og har tidligere været en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. I 2015 valgte Mads at gå solo og startede sit eget brand, Mads Ziegler.

Alsidige og tidløse smykkedesigns

Mads Zieglers smykker er kendetegnet ved at design og kvalitet går hånd i hånd. Alle smykkerne afspejler tidens trends og er samtidig din garanti for et højt kvalitetsniveau. Det er alsidige og tidløse smykkedesigns, hvor der er fokus på de bedste materialer.
Inspirationen bag Mads Ziegler smykkerne kommer fra tidens strømninger og omsættes til et formsprog, der underbygger det personlige udtryk, og indbyder til en universel glæde ved at give eller bære et unikt smykke.

Mads Ziegler smykkekollektioner

Mads Ziegler har kreeret mange smukke kollektioner, som hver især har sin charme. Særligt er den smukke Saint Tropez kollektion populær. Mads Ziegler Saint Tropez er en serie af halskæder og armbånd med smukke ægte sten og perler, som kan sammensættes.
Mads Ziegler Black Sun er yderligere en populær kollektion. Black Sun er et unisex smykkeunivers, som er inspireret af vestkystens livsstil og som bliver fremstillet af de fineste sten og materialer.
Gå på opdagelse i det eksklusive smykkeunivers og se vores store udvalg af Mads Ziegler øreringe, Mads Ziegler halskæder, Mads Ziegler øreringe og Mads Ziegler armbånd. Alle smykkerne er udført i sølv og guld med eller uden smukke stene som diamanter, safirer, rubiner, smaragder, zirkoniasten og perler.