Mads Z Smykker

Mads Z er smukke smykker i flot design, fra den lokale Smykkedesigner Mads Ziegler.

Filter

Manden bag Mads Z

Mads Ziegler er manden bag det danske smykkefirma. Mads Ziegler været smykkedesigner i over 25 år og har tidligere været en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. I 2015 valgte Mads at gå solo og startede sit eget brand, Mads Z.

Alsidige og tidløse smykkedesigns

Mads Zs smykker er kendetegnet ved at design og kvalitet går hånd i hånd. Alle smykkerne afspejler tidens trends og er samtidig din garanti for et højt kvalitetsniveau. Det er alsidige og tidløse smykkedesigns, hvor der er fokus på de bedste materialer.
Inspirationen bag Mads Z smykkerne kommer fra tidens strømninger og omsættes til et formsprog, der underbygger det personlige udtryk, og indbyder til en universel glæde ved at give eller bære et unikt smykke.

Mads Z smykkekollektioner

Mads Z har kreeret mange smukke kollektioner, som hver især har sin charme. Særligt er den smukke Saint Tropez kollektion populær. Mads Z Saint Tropez er en serie af halskæder og armbånd med smukke ægte sten og perler, som kan sammensættes.
Mads Z Black Sun er yderligere en populær kollektion. Black Sun er et unisex smykkeunivers, som er inspireret af vestkystens livsstil og som bliver fremstillet af de fineste sten og materialer.
Gå på opdagelse i det eksklusive smykkeunivers og se vores store udvalg af Mads Z øreringe, Mads Z halskæder, Mads Z øreringe og Mads Z armbånd. Alle smykkerne er udført i sølv og guld med eller uden smukke stene som diamanter, safirer, rubiner, smaragder, zirkoniasten og perler. 

du har set {{(Products | unique:'item').length}} ud af {{ProductCount}} produkter
du har set {{(Products | unique:'item').length}} ud af 0 produkter