Mads Z

Mads Z er smukke smykker i flot design, fra den lokale Smykkedesigner Mads Ziegler. Her på siden finder du alle smykker fra den populære kollektion Black Sun og Precious Peak. Se alle Mads Z smykker som øreringe, armbånd, halskæder og ringe hos Pindj.dk.

Filter luk X
Vælg sortering

Manden bag Mads Z

Mads Ziegler er manden bag det danske smykkefirma. Mads Ziegler været smykkedesigner i over 25 år og har tidligere været en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. I 2015 valgte Mads at gå solo og startede sit eget brand, Mads Z. Det har altid været naturligt for Mads Z at have øje for fashion og respekt for de ældre materiale som bruges til smykker for tidens kvinder. 

Mads Ziegler udtaler selv at han har en forkærlighed for minimalistisk design med en vis stringens og hvor smykket underbygger den feeling som piger og kvinder føler sig komfortabel i. 

 

Gold, Silver and White label smykker

Mads Ziegler kører med tre smykkegrupper, Gold Label, Silver Label og White Label. 

Gold label er eksklusive smykker udført i 14 karat guld med brillianter, safirer, smaragder og rubiner. Det er kollektionen hvor kvinden får det mest ædle og dyrebare look. Om det er klassisk eller overdådige smykker, er Gold Label kollektionen til hende.

Silver Label er smykker i sterlingsølv i et enkelt og stilfuldt skandinavisk udtryk. Det er en kombination hvor ædelsten og perler bruges i smykkens kølige nuancer for at skabe et flot udtryk. Som Mads Z selv siger: Smykker der klæder kvinder i alle aldre.

White Label er fashionsmykker i et enkelt og minimalistisk udtryk med sterlingsølv og 8 karat guld med zirkoniasten og perler. Kollektionen tager fat i tidens smykke trend og appellerer til kvinden som ønsker at følge strømmen uden at gå på kompromis med kvalitet.

 

Alsidige og tidløse smykkedesigns

Mads Zs smykker er kendetegnet ved at design og kvalitet går hånd i hånd. Alle smykkerne afspejler tidens trends og er samtidig din garanti for et højt kvalitetsniveau. Det er alsidige og tidløse smykkedesigns, hvor der er fokus på de bedste materialer.
Inspirationen bag Mads Z smykkerne kommer fra tidens strømninger og omsættes til et formsprog, der underbygger det personlige udtryk, og indbyder til en universel glæde ved at give eller bære et unikt smykke.

 

Mads Z smykkekollektioner

Mads Z har kreeret mange smukke kollektioner, som hver især har sin charme. Særligt er den smukke Saint Tropez kollektion populær. Mads Z Saint Tropez er en serie af halskæder og armbånd med smukke ægte sten og perler, som kan sammensættes.
Mads Z Black Sun er yderligere en populær kollektion. Black Sun er et unisex smykkeunivers, som er inspireret af vestkystens livsstil og som bliver fremstillet af de fineste sten og materialer.
Gå på opdagelse i det eksklusive smykkeunivers og se vores store udvalg af Mads Z øreringe, Mads Z halskæder, Mads Z øreringe og Mads Z armbånd. Alle smykkerne er udført i sølv og guld med eller uden smukke stene som diamanter, safirer, rubiner, smaragder, zirkoniasten og perler.