Mads Z smykker

Her på siden finder du smykker fra Mads Z. Du finder sterling sølv, 18 karat forgyldt sølv, 8 kt. guld, 14 kt. guld og 14 kt. hvidguld smykker fra danske Mads Z. Find et stort udvalg af øreringe, ringe, halskæder, vedhæng og armbånd. Du finder også de populære kollektioner såsom BLACK SUN, LUXURY RAINBOW samt Me & My Angel. Gratis fragt ved køb af mere end 499kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Manden bag Mads Z

Mads Ziegler er manden bag det danske smykkefirma. Mads Ziegler har været smykkedesigner i over 25 år og har tidligere været en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. I 2015 valgte Mads at gå solo og startede sit eget brand, Mads Z. Det har altid været naturligt for Mads Z at have øje for fashion og respekt for de ældre materialer som bruges til smykker for tidens kvinder. 
 

"Mads Ziegler udtaler selv at han har en forkærlighed for minimalistisk design med en vis stringens og hvor smykket underbygger den feeling som piger og kvinder føler sig komfortabel i. "

Stort udvalg af Mads Z smykker

Her på siden finder du et stort udvalg af smykker fra danske Mads Z. Smykkerne bliver designet i 925 sterlingsølv, 18 karat forgyldt sterlingsølv, 8 kt guld, 14 kt guld eller 14 kt hvidguld. Mads Z har dygtiggjort sig indenfor smykker og har altid været kendt for sine prestigerige smykker. Det er smykker, hvor der er brugt tid og ressourcerne på de små detaljer, der gør smykket unikt.  
 

Bag hver smykkekollektion gemmer der sig et unikt univers. Uanset om man har forelsket sig i Mads Z smykker fra white-, silver- eller gold kollektionen, får man med garanti høj kvalitet. Af specielle kollektioner er Mads Z, kendt for hans ”LUXURY RAINBOW” smykker, som består af 14 kt guldsmykker med ædelsten.
 

Gold, Silver and White Label smykker

Mads Z har inddelt sine smykker efter materiale. Heraf White, Silver and Gold Label, som er opdelt i prisklasser. Smykkerne I White Label består af Precious Peak smykker. Smykkerne i Silver Label er alle 925 sterling sølv. I Gold Label arbejdes der med 8 kt og 14 kt guld. Også Crown Label er at finde, som består af eksklusive smykker:
 

Gold Label er eksklusive smykker udført i 14 karat guld med brillianter, safirer, smaragder og rubiner. Det er kollektionen, hvor kvinden får det mest ædle og dyrebare look. Om det er klassiske eller overdådige smykker, så er Gold Label kollektionen til hende.
 

Silver Label er smykker i sterlingsølv i et enkelt og stilfuldt skandinavisk udtryk. Det er en kombination, hvor ædelsten og perler bruges i smykkets kølige nuancer for at skabe et flot udtryk. Som Mads Z selv siger: Smykker der klæder kvinder i alle aldre.
 

White Label er fashionsmykker i et enkelt og minimalistisk udtryk med sterlingsølv og 8 karat guld med zirkoniasten og perler. Kollektionen tager fat i tidens smykketrends og appellerer til kvinden, som ønsker at følge strømmen uden at gå på kompromis med kvalitet.
 

Alsidige og tidløse smykkedesigns

Mads Zs smykker er kendetegnet ved at design og kvalitet går hånd i hånd. Alle smykkerne afspejler tidens trends og er samtidig din garanti for et højt kvalitetsniveau. Det er alsidige og tidløse smykkedesigns, hvor der er fokus på de bedste materialer. Inspirationen bag Mads Z smykkerne kommer fra tidens strømninger og omsættes til et formsprog, der underbygger det personlige udtryk, og indbyder til en universel glæde ved at give eller bære et unikt smykke.
 

Mads Z smykkekollektioner

Mads Z har kreeret mange smukke kollektioner, som hver især har sin charme. Særligt er den smukke Saint Tropez kollektion populær. Mads Z Saint Tropez er en serie af halskæder og armbånd med smukke ægte sten og perler, som kan sammensættes. En anden kollektion, som står Mads Z nær er, Me & My Angel som er skabt for at støtte julemærkehjemmet med donationer. 
 

Mads Z Black Sun er yderligere en populær kollektion. Black Sun er et unisex smykkeunivers, som er inspireret af vestkystens livsstil og som bliver fremstillet af de fineste sten og materialer. Gå på opdagelse i det eksklusive smykkeunivers og se vores store udvalg af Mads Z øreringe, Mads Z halskæder, Mads Z ringe og Mads Z armbånd. Alle smykkerne er udført i sølv og guld med eller uden smukke stene som diamanter, safirer, rubiner, smaragder, zirkoniasten og perler. 
 

Køb Mads Z smykker hos Guldsmed Pind J. Design

Når du handler Mads Z smykker, får du altid høj kvalitet og ædelsten, der er nøje udvalgt. Du finder et stort udvalg af Mads Z smykker i sterlingsølv, forgyldt sølv, guld og hvidguld. Der er alt i smykker som ringe, armbånd, halskæder, vedhæng, øreringe og mere. Kombinér flere smykker fra Mads Z og skab din egen personlige stil.
 

Finder du et Mads Z smykke du bare må eje, tilbyder vi gratis fragt over 499 kr og 1-3 dages levering. Vi er e-mærket og har fremragende Trustpilot score.