Ringe fra Mads Z

Her på siden finder du et stort udvalg af sølv og guld ringe fra Mads Z. Alle ringe tilbydes i sterling sølv, forgyldt, 8 kt guld, 14 kt guld og 14 kt hvidguld. Du finder ringe fra Mads Z i størrelse 48-60. Der er gratis fragt på alle Mads Z ringe.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af ringe fra Mads Z

Smykkedesigner Mads Ziegler har mere end 30 års erfaring med smykker. Hans kollektion består af et værd at unikke og smukke ringe i forskellig metal. Ringene tilbydes med perler, ædelsten, emalje, brillanter og zirkonia sten. Det unikke ved ringe fra Mads Z er det store sortiment af forskellige former og mønster. Mads Z er kendt for at have unikke ringe fra CROWN label og GOLD label.
 

Hvis man er til Mads Z ringe med sten eller ædelsten finder man et stort udvalg her på siden. Som officiel forhandler af Mads Z har vi alle smykker repræsenteret. Det er både sølv, guld og hvidguld ringe fra Mads Z. En kollektion som bliver forbundet med Mads Z er LUXURY RAINBOW. Serien består af ringe i 14 kt guld med Topaz, Ametyst, Safir, Topas og endnu flere. I samme serie findes også armbånd, halskæde og øreringe.
 

Sølv- guldringe fra Mads Z

Uanset om du er mest til sølv looket eller foretrækker guld ringe, så finder du et stort sortiment af Mads Z ringe her på siden. Det er helt klassiske 925 sterling sølv ringe med zirkonia sten, eller en forgyldt ring med ædelsten. “Biggest Ball” er en sølv ring med forskellige former kugler som også tilbydes i forgyldt sterling sølv.
 

I guldringe er der næsten uendelige muligheder. Mads Z har både GOLD label og CROWN label ringe. Der er mange guldringe som skinner igennem og som man må eje, men der er visse som skal fremhæves. En af 14kt guldringene fra Mads Z er “COLUMBINE” ringen som består af ægte sten og 0,15 ct. brillanter W.SI.
 

Opdag tilbud på Mads Z ringe online

Her på siden kan du finde gode tilbud på Mads Z ringe. I kundeklubben kan man tilmelde sig gratis og opnå rabatter på alle Mads Z smykker. Et godt Mads Z tilbud kan være nedsatte ringe, halskæder, armbånd eller alt fra selvsamme brand. Hold øje med siden og tilmeld dig kundeklubben gratis for gode rabatter.
 

Køb Mads Z ringe hos guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du et stort udvalg af Mads Z ringe fra Mads Ziegler. Alle ringe tilbydes i sterling sølv, 8kt guld, 14kt guld og 14kt hvidguld. Ringene tilbydes i størrelse 48-60 som standard. Når du handler hos Guldsmed Pind J. Design har du garanti da vi er autoriseret forhandler af Mads Z. Ikke nok med ringe, tilbyder vi også andre smykker som armbånd, øreringe, halskæder og vedhæng fra Mads Z.
 

Der tilbydes gratis fragt over 399kr og 1-3 dages levering på lagervarer. Som ekstra tryghed er vi e-mærket og har fremragende Trustpilot score. Vi er medlem af Danske guldsmede og urmagere.