PANDORA Rose smykker

Her på siden finder du alle PANDORA smykker i rosa forgyldt sterlingsølv. PANDORA Rose er en kollektion af smykker, øreringe, charms, vedhæng, hængeled, halskæder, ringe, alt sammen i den smukke rosa forgyldte belægning. Vi har et af landets største online udvalg af Rose smykker fra PANDORA. Bestiller du for mere end 399kr, tilbyder vi gratis forsendelse.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af PANDORA Rose

Hvis du har en forkærlighed for rosa forgyldte smykker, har PANDORA skabt et helt unikt smykke univers. Det er udelukkende rosa forgyldte smykker i sterlingsølv som findes i kollektionen. Har man en forkærlighed for de fine rosa charms, finder man dem her. Er det de skønne rosa forgyldte ringe der taler for, finder du dem her. PANDORA har ikke blot skabt smukke smykker i rosa, men også skabt et flot univers der kan mixe og matche med hinanden. En smuk PANDORA ring i rosa med klar zirkonia mikset med et par søde ørestikker i rosa forgyldt med klar zirkonia.
 

En flot rosa forgyldning passer utrolig godt til det skinnende sølv. I samspil med hinanden kan man virkelig skabe et personligt og charmerende look, hvorvidt det er som charms på et armbånd, kort og lange halskæder eller måske flere ørestikker blandt sammen. Forestil dig et sølvsmykke kombineret med et rosa forgyldt smykke. PANDORA har bevidst kombineret mange af jeres smykke med både rosa og sølv fordi det giver en dybde til smykket.
 

PANDORA rose smykker på udsalg

Som en af de få forhandlere, tilbyder vi eksklusivt vores kundeklub medlemmer 12% rabat når man er tilmeldt kundeklubben. Det er gratis at blive medlem, og næste gang man logger ind tilbydes alt PANDORA med en unik rabatsats. Dette gælder også den populære PANDORA Rose kollektion.
 

Køb PANDORA Rose hos guldsmed Pind J. Design

Du finder hele det smukke udvalg af PANDORA Rose her på siden. Vi har et af landets største udvalg af PANDORA og er officiel forhandler. Vores kollektion af PANDORA Rose består både af nye som ældre smykker med zirkonia sten, farver, mønster og former. Kollektionen bliver løbende opdateret med nye smykker og ældre udgår.
 

Når du handler online, tilbyder vi gratis forsendelse over 399kr og har 1-3 dages levering på varelager. Vi er e-mærket siden 2012 og har fremragende Trustpilot score.