Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Pandora Charms

Når man taler om Pandora er det især deres charms som bliver forbundet med smykkebrandet. Charms er et smykke som kan sættes på sit armbånd eller halskæde. Det unikke ved charms er de kan samles efter eget ønske. Om det er et klemmeled, basisled eller en charm med vedhæng findes det her på siden. Pandora charms findes i mange former og motiver. Der er charms med hjerter, dyr, budskaber, farver og mønster. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan finde.
 

En charm skal ses som en mulighed for at sammensætte sit eget look. Det kan være man er forelsket i Disney og skal samle på de mange charms der er forbundet dertil. Er man stor Harry Potter tilhænger findes der også charms til den kollektion. Endvidere designer Pandora løbende nye charms forbundet med et område, en ting eller en mellemting. Sæt ens favorit charms fast på sit Pandora armbånd og byg drømmen videre med charms.
 

Charms med Disney, Harry Potter eller Star Wars

Pandora har længe været et samleobjekt for de loyale Pandora tilhængere. Som verdens største smykkebrand, har Pandora indledet en masse eksklusive samarbejder med velkendte navne. Disney X Pandora er en kollektion med alverdens Disney figurerer som Find Nemo, Buzz Lightyear, Askepot, Olaf Frost, Micky Mouse og mange flere charms.
 

I charms finder man også Harry Potter X Pandora charms, med Harry Potter, fordelingshat, Dobby, Nimbus 2000 og mange flere. Også at finde er Star Wars X Pandora med charms, Darth Vader, Yoda, R2D2, Chewbacca og flere til. De mange eksklusive kollektioner er uden tvivl samleobjekter man skal eje som fan.
 

Pandora charms på udsalg

Det er naturligt at Pandora kommer med nye kollektioner med den største brandet er. Det betyder også at ældre kollektioner kommer på udsalg og kan findes til gode priser. Her på siden tilbyder vi alle vores online kunder en mulighed for at handle med 12% rabat igennem vores kundeklub. Det er gratis at tilmelde sig og shoppe med procenter. Pandora er ingen undtagelse og kan handles med rabat online hos guldsmed Pind J. Design.
 

Køb Pandora charms hos guldsmed Pind J. Design

Her hos guldsmed Pind J. Design finder du et af landet største online udvalg af Pandora smykker og charms. Vi er officiel forhandler af Pandora og har længe haft en af de største udvalg. Online finder du både populære ældre og nye kollektioner der lanceres. Du finder charms i sterling sølv, forgyldt sølv og rosa forgyldt sølv. Handler du for mere end 499kr tilbyder vi gratis fragt.
 

Som ekstra tryghed ved at handle her, har vi fremragende Trustpilot score og er e-mærket siden 2012.