Pandora Disney

Her på siden finder du hele vores sortiment af Pandora Disney smykker og charms. Smykker er inspireret af Disney universet med Micky Mouse, Dumbo, Askepot, Den lille havfrue, Frost og mange flere. Find dine ynglings Disney charms her på siden og få fri fragt over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Disney smykker

Disney er måske det mest ikoniske univers og det mest genkendelige. Disney er et univers bestående af ikoniske figurer som vi alle kender. Det kan være Løvernes konge charms, Micky Mouse klemmeled, Askepot sølvring eller noget helt fejre. Som verdens største smykkebrand har Pandora positioneret sig til at kunne indgå i samarbejde med verdens største. Disney er uden tvivl en af de mest efterspurgte kollektioner hos Pandora.
 

Med charms og smykker fra Disney universet kan man sammensætte sin egen historie og fortælling. Med et armbånd, kan man begynde at stacke sine Disney charms. Det er både smukke smykker, men også et samleobjekt.
 

Fra Askepot til Micky Mouse

Pandora har samlet næsten alle ikoniske figurer og skabt silhuetter som er ikoniske som sølv med sten, emalje og unikke detaljer. I hver Disney serie findes flere karakter som passer i samme univers. Det kunne være Æsel og Peter Plys, Buzz Lightyear og Woody eller måske Pluto og Minnie.
 

Køb Pandora Disney smykker hos Guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du alle vores Pandora Disney charms og smykker. Næsten alle fortællinger er samlet i smukke sterlingsølv smykker med farver, syntetiske sten og zirkonia. Få smykker har også en rosa udgave som giver et fedt look til armbåndet. Vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot og har været e-mærket siden 2012.