Pandora - Armbånd

Her på siden finder du alle armbånd fra Pandora. Du bliver mødt et af landets største online udvalg af armbånd. Find armbånd i sterlingsølv med vedhæng, sten, farver og Pandora moments armbånd til charms. Om det er Disney, Star Wars, Harry Potter eller måske et smukt armbånd til ens charms, finder du det her. Handler du for mere end 399kr tilbyder vi gratis fragt.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Armbånd i sølv fra Pandora

Verdens største smykkebrand, Pandora har designet utallige smykker i sin tid. Deres armbånd er ingen undtagelse for god kvalitet. Et armbånd fra Pandora kan være starten på et unikt smykke look. Forestil dig et armbånd fyldt med charms, basisled og hængeled kombineret med et sæt øreringe og måske en halskæde.
 

Når det kommer til armbånd fra Pandora, har man uendelige muligheder. Med det sagt er der armbånd designet specifikt til at bære charms. Det skaber en mulighed for at udtrykke sig personligt og hvad man elsker. Her på siden tilbydes der også armbånd som skal bæres uden charms. Det kan være et turkis zirkonia armbånd med sten, et forgyldt armbånd med hjerter eller måske helt unikt et 14 kt armbånd i justerbar størrelse.
 

Et armbånd fyldt med charms

Det er ingen hemmelighed at Pandora bliver forbundet med charms. Med et armbånd har man unik mulighed for at sammensætte sit eget look med charms. Det kan være i forbindelse med udtrykket det giver. Det kan også være som et samleobjekt hvis man især er vild med en eller flere kollektioner.
 

Pandora har samarbejdet med store kendte virksomheder, heraf Disney hvor det er blevet til utallige charms med askepot, Jumbo, Micky Mouse, Den lille Havfrue, Olaf fra Frost og meget mere.
 

Det er også blevet til arbejdet med Harry Potter og Star Wars hvor der er designet utallige charms til sit armbånd eller halskæde. Hvis man er tilhænger af en eller flere af disse universer, skal man også have fingrene i de smukke charms og sætte fast i sit armbånd.
 

Rabat på Pandora armbånd

Eksklusivt når man handler online hos os, tilbyder vi at blive medlem af vores kundeklub. Det er gratis at tilmelde sig og man sparer altid mindst 12% på sit køb. Det betyder at du altid får en god pris når du handler online hos guldsmed Pind J. Design.
 

Køb armbånd fra Pandora hos Guldsmed Pind J. Design

Du finder et stort udvalg af Pandora armbånd her på siden. Vi har et af landet største online udvalg af forskellige armbånd i sølv, 14 kt forgyldt sølv og rosa forgyldt sølv. Tilpas og juster Pandora armbånd efter ønske og sammensæt dit eget armbånd med charms. Som officiel forhandler har vi både ældre styles samt får nye kollektioner løbende fra Pandora.