Ringe fra Pandora

Her på siden finder du hele vores udvalg af Pandora ringe. Ringene er designet i sterlingsølv og er enten guld belagt med 14 karat eller rosa forgyldt. Du finder ringe med syntetiske sten, halvædelsten samt ringe med hjerter, blomster og mere. Gå også på opdagelse blandt Pandora ringe med Disney figurer. Vi er officiel forhandler af Pandora, og har både nye og populære ringe i sølv fra Pandora. Vi tilbyder gratis fragt når du handler for mere end 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Pandora ringe

Pandora er verdens største smykkebrand og grundlagt i Danmark af Per Enevoldsen og hans kone Winnie Liljeborg i 1982. Det blev startskuddet på en rejse som i dag er verdens største smykke brand. Det har også haft stor betydning for smykkernes popularitet. Med mere end 40 år på bagen, har Pandora skabt et kæmpe sortiment af smykker. Ringene er blot en af de mange smykketyper. Ringe fra Pandora er designet i sterlingsølv i utallige former og motiver. Det er specielt Pandora sølv ringe som er populære.
 

Pandora er kendt for de små skarpe detaljer og den høje kvalitet af smykker. Der findes næsten ikke en Pandora ring som man ikke kan forestille sig. Om det er en Disney Pandora ring, en hjerte rosa forgyldt ring, en forgyldt ring med stor zirkonia sten eller en helt klassisk ring, så findes det her på siden. Ikke nok med ringe, så er Pandora også kendt for sine andre smykketyper, specielt Charms og øreringe med uendelige kombinationer.
 

Har man forelsket sig i en ring eller ønsker at blive inspireret, skal man være opmærksom på at størrelserne fra Pandora som standard går fra str 48-60. Foretrækker man sterlingsølv er Pandora et godt sted at søge inspiration. Pandoras ringe er fremstillet i glansfulde ædelmetaller – sterlingsølv, 14k guldbelagt og 14k rosaguld-belagt.
 

Pandora ringe på udsalg

Guldsmed Pind J. Design er en af Danmarks største online forhandlere af Pandora smykker. Det betyder du altid finder de mest populære ringe, men også kan søge inspiration blandt nyheder. Som en del af vores kundeklub, tilbyder vi alle online besøgende 12% rabat ved tilmelding i kundeklubben. Det er gratis at være medlem og giver unikke fordele ved et godt tilbud på Pandora. Det betyder du altid kan besøge os hvis du ønsker udsalg på Pandora ringe, eller blot vil søge inspiration.
 

Køb Pandora ringe hos Guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du hele vores udvalg af Pandora ringe. Vi tilbyder ringe i sterlingsølv, forgyldt 14 karat og rosa forgyldt 14 kt. Gå på opdagelse blandt nye og populære ringe og sammensæt dit unikke look. Du finder et kæmpe udvalg af Pandora ringe og kan med fordel opnå gratis fragt ved køb over 499kr.