PANDORA - Øreringe

Leder du efter øreringe, hoops, ørestikker eller øresmykker fra Pandora, finder du et stort udvalg her. Vi er officiel forhandler af Pandora og har et af Danmarks største udvalg. Vores sortiment af smykker dækker over sterlingsølv øreringe, forgyldte øreringe samt rosa forgyldte øreringe. Du finder øreringe med sten, perler, former og farver. Gå på opdagelse i en verden af smukke og elegante øreringe fra verdens største smykkebrand, Pandora. Vi tilbyder gratis fragt på alt over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Pandora øreringe

Verdens største smykkebrand er Pandora. Brandet er kendt for sit brede sortiment af smykke sølv smykker med uendelige muligheder. Det er elegante og klassiske øreringe til farverige og festlige. Pandora har øreringe til enhver smag og fælles for dem alle er den høje kvalitet.
 

Specielt for Pandora og smykkerne er de utallige partnerskaber som er opstået undervejs. Ikke nok med at Pandora har designet tusindvis af øresmykker, har de også indgået de største aftaler undervejs. Der kan nævnes Disney hvor Pandora har designet øreringe med inspiration fra de mange universer, bl.a. Micky Mouse, Anders And, Askepot, Jumbo, Den Lille Havfrue og mange flere.
 

Også Harry Potter og Star Wars er partnerskaber som Pandora har designet smykker med. Man kan være sikker på at finde næsten alverdens unikke øreringe når det er Pandora.
 

Øreringe i sølv, forgyldt og rosa forgyldt

Man kommer ikke udenom at Pandora er verdensmester når det kommer til sterlingsølv smykker. Deres sortiment af smykker består af over 80% som er klassisk sølv. Hertil kommer de forgyldte øreringe i guld og rosa guld. Øreringene findes i fine kollektioner som Pandora Rose, der udelukkende er rosa forgyldte øreringe.
 

Ikke nok med belægning så har Pandora designet smykker med klare og farvet zirkonia sten. De små detaljer kommer til udtryk i de mange fine øreringe. Kombiner et par Pandora ørestikker med blå zirkonia med en flot blå cocktail kjole. I kombination med andre Pandora smykker som ringe og halskæde, kan man skabe et fint sæt
 

Pandora øreringe på udsalg

Det store sortiment af Pandora smykker betyder også løbende smykker på bud. Som officielt Pandora forhandler tilbyder vi både populære, nye og netop nedsatte øreringe. Som en del af vores butik tilbyder vi eksklusivt vores webkunder en gratis kundeklub hvor man sparer 12% på alt Pandora. Det betyder du altid finder du en god pris på Pandora og du altid har et fint udsalg hos guldsmed Pind J. Design.
 

Køb Pandora øreringe hos guldsmed Pind J. Design

Her på siden finder du hele udvalget af smukke øreringe fra Pandora. Vores udvalg dækker over både gamle som nye øreringe. Du finder sølv, forgyldt og rosa forgyldt øreringe til gode priser. Som ekstra sortiment tilbyder vi også de eksklusive kollektioner med Disney, Harry Potter og Star Wars hvor der også findes øreringe til.
 

Når du handler hos Pind J. Design tilbydes du gratis fragt over 499kr og 1-3 dages levering. Som ekstra tryghed har vi fremragende Trustpilot score og er e-mærket siden 2012.