PANDORA Me smykker

Gå på opdagelse i det frie og spændende univers med PANDORA me charms. Kollektionen består af legende og charmerende små charms som kan kombineres på ens halskæde, kædearmbånd, øreringe, brocher mm. Kollektionen er lavet til at udtrykke sin personlighed med mikrocharms i sterlingsølv. Bestil for mere end 399kr og få gratis fragt.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af PANDORA me smykker

Kan man ikke få nok af PANDORA er kollektionen ”ME” et must have i sit smykkeskrin. Små charmerende charms med symboler, mønstrer, former man kun kan blive glad af. Det er både hængeled med fredstegn, Loves ørestikker, kærligheds broche, charms vedhæng med smiley ansigt og mere til. PANDORA me er en serie helt for sig selv og helt unik til ham eller hende der vil skabe sit eget personlige look.
 

 

Smykkerne er alle lavet til at passe til ens Pandora armbånd som hængeled eller charm vedhæng. Det helt unikke er de mange muligheder der er. Det er sjove, charmerende, flotte, meningsfulde sterlingsølv smykker. Har man allerede erhvervet sig et armbånd, kan man begynde at tilføje charms der passer. PANDORA er et af de brands man kan være 100% sikker på er høj kvalitet og har et unikt design.
 

PANDORA udsalg i kundeklub

Handler du på vores hjemmeside, kan du med fordel oprette dig som kundeklub medlem. Her opnås en unik kundeklub rabat på 12% på alle PANDORA smykker. Rabatten er eksklusiv online kunder. Det er gratis at blive medlem og man sparer blandt andet på PANDORA me kollektionen.
 

Køb PANDORA me hos guldsmed Pind J. Design

Find et stort udvalg af PANDORA me smykker her på siden. Vi har et spændende udvalg af unikke PANDORA me smykker som kan kombineres med sit armbånd som vedhæng. Vi er en af de største online forhandlere af PANDORA og opdaterer løbende vores sortiment med nye og eksklusive smykker. Handler du for mere end 499kr, tilbyder vi gratis fragt og har ekstra tryghed i vores e-mærke.