Armringe

Her på siden finder du hele vores udvalg af armringe i sølv, forgyldt og guld. Vi har et af landest største udvalg af håndlavet og armringe fra kendte brands. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Her på siden finder du vores store udvalg af armringe fra kendte brands og håndlavet i sølv og guld. Vi tilbyder armringe fra mærker som Pernille Corydon, Georg Jensen, Pandora og flere brands. Finder du den rette armring tilbyder vi fri fragt over 499kr.
 

Vælg imellem sølv- eller guldarmringe

En armrånd kan være et rigtig flot smykke til outfittet. Det er et større smykke et end armrånd og kan også virke større. Har man et håndled som man måske ønsker noget større end et armbånd, er en armring et godt alternativ. Det der er kendetegnet ved en armring er en fast form som fungerer godt alene eller i samspil med andre smykker. Der findes tynde og tykke armringe og dem i sølv, forgyldt, rosa, guld, hvidguld og andre materialer. Det kan være en helt enkelt armring, men også en voluminøs model.
 

Mange forhandlere har armringe i forgyldt og sølv. Det er de to materiale de fleste armringe bliver designet i. Der er også nogle forhandlere som tilbyder armringe i guld. Vi tilbyder guld armringe fra eget værksted efter ønske og design. Vi fremstiller og designer alt håndlavet på værkstedet i Svendborg.
 

Find armringe fra kendte smykkebrands

Har du forelsket dig i en armring fra et kendt smykkebrand, tør vi næsten love dig for du finder det her. Vi har et af landet største udvalg af armringe fra mærker og eget håndværk. Du kan finde armringe fra Julie Sandlau, Mads Z, Heiring, Georg Jensen og mange andre brands. Vi har gjort det nemt ved at lade dig filtrere efter tykkelse, smykkeform, materiale og meget andet.
 

De fleste armringe kommet med en lukket form. Det betyder at armringen skal passe i størrelse for at bæres rigtigt. Der er også åbne armringe som måske føles mere behagelige og kan tages på og af efter behov. Det handler om at finde den armring som passer til ens look og stil. Skal det være en kraftig armring eller en tynd og let udgave? Skal det være forgyldt eller i ren sølv? Med eller uden syntetiske sten?
 

Køb armringe online hos Pind J. Design

Her på siden finder du alle vores eksklusive armringe fra kendte mærker og eget håndværk. Du finder sølv og guld armringe i høj kvalitet. Vi forhandler kun med mærker der designer smykker i høj kvalitet. Vi har eget guldsmed værksted hvor vi kan designe håndlavet smykker i form af armringe efter ønske. Bliv inspireret med noget færdiglavet eller før drømmen ud i virksomheden med et håndlavet design. Du kan købe dine armringe online og få gratis forsendelse over 499kr. Vi har mærker som Mads Z, Georg Jensen, Julie Sandlau, By Pind og meget andet. Vi er Sydfyns førende guldsmed butik og webshop.