Armbånd fra Mads Z

Her på siden finder du et stort udvalg af armbånd i sterlingsølv, forgyldt sølv, 8 kt, 14 kt og 14 kt hvidguld. Alle armbånd er designet af smykkedesigner Mads Ziegler. Fra 2021 besluttede Mads Z at designe alle smykker, heraf armbånd af genanvendeligt sølv og guld. Find armbånd i alle prisklasser fra Mads Z. Du finder armbånd med sten, perler, emalje, brillant og halvædelsten. Gratis fragt over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Mads Z armbånd

Det danske smykke designer Mads Ziegler har mere end 30 års erfaring med smykker. Hans viden og designmæssige færdigheder har skabt Mads Z smykkebrand, som i dag består af alle smykketyper. Hans kollektioner bærer præg af høj kvalitet, nøje udvalgte sten og metaller samt en innovativ tilgang til nyt design. En af de smykketyper som vinder mange hjerter er hans armbånd. Det gælder både sølv armbånd og guldarmbånd som Mads Z tilbyder. Med et helt smykkesæt bestående armbånd, ring, halskæde med vedhæng og et sæt øreringe, er man godt kørende. Hvis du leder efter herre armbånd, har Mads Z et helt univers kaldet BLACK SUN.
 

Hvis man er vild med armbånd med halvædelsten tilbyder Mads Z et spændende sortiment. Hans udvalg består af almindelige sølv armbånd uden sten eller zirkonia, men fås også med mønstre med firkløver, margeritter, dråber, kors, engel og mere til. På siden finder du også tennis armbånd fra ’Precious Peak’ i både sølv og forgyldt.
 

Find både sølv- og guld armbånd online

Det er både sølv armbånd og guldarmbånd du finder fra Mads Z her på siden. Et armbånd kan være et rigtig flot smykke som går godt til en sølvring. Et armbånd er et smykke man oftest har på om sommeren så man kan gå med kort ærmet. Det kan både en helt tætsiddende armbånd, men også et mere løst som kan justeres. Mads Z har et flot udvalg af armbånd med sten hvor det rigtig kommer til udtryk når solen kigger frem. Det kan også være halvædelsten som matcher ens tøjvalg eller hudfarve. Er man mere lys i huden, kan et forgyldt armbånd give mere glød til ens hud.
 

Køb Mads Z armbånd hos guldsmed Pind J. Design

Du finder et bredt sortiment af kvalitet armbånd fra Mads Z. Det er både sterling sølv armbånd samt guld armbånd til ham og hende. Vi er officiel forhandler af Mads Z og tilbyder garanti ved køb af smykker. Som webshop tilbyder vi gratis fragt over 499kr og 1-3 dages levering. Vi er e-mærket og har fremragende Trustpilot score.