Vielsesringe og forlovelsesringe

En vielses- eller forlovelsesring skal passe præcis til jer, da det er ringe, der skal vare hele livet. Hvis I ønsker, at jeres vielses- eller forlovelsesringe skal være noget helt unikt, så kan vi hjælpe jer med at føre den drøm ud i livet.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering
Tilbud 2225-000-05
HÅNDLAVET Håndlavet smykker er designet lokalt på værkstedet i Svendborg af vores dygtige guldsmede. Din garanti for kvalitet.
Ring bølget, massiv  925s.

Ring bølget, massiv 925s.

1.108,00 DKK
Førpris 1.385,00 DKK
Bestillingsvare (3-10 hverdage*)
Tilbud 2225-000-20
HÅNDLAVET Håndlavet smykker er designet lokalt på værkstedet i Svendborg af vores dygtige guldsmede. Din garanti for kvalitet.
Ring bølget, massiv  14 kt. hvg.

Ring bølget, massiv 14 kt. hvg.

10.128,00 DKK
Førpris 12.660,00 DKK
Bestillingsvare (3-10 hverdage*)

Kærlighedsringe

Noget af det største man kan opnå i livet, er kærlighed. For at udtrykke og vise din kærlighed til hinanden kan man gå på knæ for sin partner og fri til sin store kærlighed. En forlovelsesring er en symbolsk ring på kærlighed og båndet imellem dig og din kommende forlovet. Kærligheden kan udtrykkes på mange måder men denne her måde anses for at være en af de ultimative største. En forlovelsesring er en ring hvis symbol er indgraveret i ringen. Det kan være datoen for hvornår man friede, stedet man friede eller noget der binder jer sammen som fx børn.

Der er et væld af muligheder når det kommer til forlovelsesringe. Der er ingen opskrift på den rette forlovelsesring. Det handler om budget og ens eget ønske om det skal være sølv, guld eller noget helt tredje. De fleste forlovelsesringe laves i guld eller hvidguld. Det handler ikke om prisen på ringen i sidste ende, men tanken bag ringen. Tænk på at den skal bæres lige indtil den skal erstattes af den vielsesring eller laves til en vielsesring. Her på siden finder du vores store udvalg af håndlavet kærlighedsringe i form af forlovelsesringe i alle former og materiale. Vi tilbyder forlovelsesringe i guld, hvidguld, sølv, med brillanter, former, hjerter og meget mere.
 

Vælg et par forlovelsesringe sammen

Det kan være meget smukt at vælge sin forlovelsesringe sammen. På den måde får man præcist det som modparten vil have. Det er en god måde også at finde ud af ringstørrelsen at komme forbi butikken i Svendborg og få målt eller prøve at finde en ringstørrelse guide. Hvis man ikke kender sin ringstørrelse, skal man for god orden skyld måle op inden man beslutter sig for hvilke ringe det skal være. Tænk at have for små eller store ringe når man går på knæ. Det er ikke det man skal tænke på i øjeblikket.

Mange kommende par vælger at finde deres forlovelsesringe sammen. Det er et smukt symbol og en måde at værne om kærligheden sammen. Det kan også være man ønsker at gøre det hemmeligt og først finder ringe sammen når det næste gang er vielsesringe. Det finder du også her på siden.
 

Forlovelsesringe med brillanter eller uden

Der er ikke noget som kan få et ja frem i kvinden end glitrende diamanter. Jo, så skulle det da være guldringe med brillanter. Vi tør ikke at sige hun siger ja, men NÆSTEN. Vi kan hjælpe dig med den helt rette brillant forlovelsesring hvis din kommende partner skal imponeres. Ringene er noget der skal bruges hver eneste dag og vises frem som et symbol. Derfor er mange villige til at bruge lidt ekstra kroner og øre på at få håndlavet deres forlovelsesringe som de vil have det. Det kan være ringene skal laves i 14 karat guld eller ringene skal oxyderes med en flot diamant i midten. Der er mange ønsker og derfor har vi også mange dygtige guldsmede som kan hjælpe med lige netop Jeres. Vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud med deres ønsker.
 

Forevig kærligheden med vielsesringe

Har din partner sagt ja til at blive forlovet med dig, så stort tillykke. Det næste skridt på vejen er at få den kristelige velsignelse i kirken. Her vælger mange af købe nye ringe, heraf vielsesringe til hinanden. En vielsesring er på mange punkter det samme som en forlovelsesring. Der er også kommende par der bruger deres forlovelsesringe som vielsesringe. Der er endda sågar også folk der omsmelter eller designer deres forlovelsesringe om, så de bliver til deres vielsesringe. Begge ting kan vi som guldsmed hjælpe med.

Det kan være svært at vælge hvilken en vielsesring man skal vælge. Skal det være i guld eller hvidguld, måske sølv eller forgyldt. Måske en kombination med brillanter? Fordi det er så svært at finde sin vielse og forlovelsesring, har vi samlet de forskellige bud i underkategorier her på siden. På den måde kan du se hvad vi kan lave til jer. Ikke nok med det har vi også samlet en kategori med unika, specieldesignet ringe fra andre kunder. Det kunne være disse vielsesringe kunne komme som inspiration til Jeres ægteskab.
 

Stort udvalg af vielsesringe

Lad kærligheden vokse imellem jer og find den rette vielsesring. Vi laver mange typer af forlovelse- og vielsesringe og måske vi også skal lave jeres. Vi har nogle af landets dygtigste guldsmede på værkstedet hvor vi holder til i Svendborg. Vi kan fremstille jeres ringe i 8 karat og 14 karat guld med lige netop den størrelse brillant sten der skal sidde i. Skal overfladet være blank, fattet eller hamret, klarer vi også dette.

Vi har måske et af landets største udvalg af kærlighedsringe online. Det der gør vores ringe unikke er de bliver håndlavet på værkstedet. Det er dansk håndværk og højeste kvalitet.
 

Køb Jeres forlovelsesringe og vielsesringe hos Pind J. Design

Der findes ikke noget smukkere når 2 personer har fundet kærligheden mellem hinanden. For at fuldende kærligheden mellem hinanden kan man frie til hinanden med et par forlovelsesringe. Senere hen i livet er det måske et sæt vielsesringe I har brug for. Du kan finde vores håndlavet ringe her på siden i guld, hvidguld, sølv, forgyldte, oxyderet, rhodineret og med eller uden brillanter. Vi laver mange typer af ringe, runde, ovale, firkantet, prinsesseringe, store som små – vi har fagudlærte guldsmede i huset som kan lave alle typer kærlighedsringe.

Bliv inspireret hos Pind J. Design med kærlighedsringe. Det er ringe der skal være med jer hele livet. Køber du dine forlovelsesringe hos jer, kan du vælge nogle der allerede er færdiglavet i designet. Så har du dem indenfor 10 hverdage, ellers kontakter vi dig. Vil du gerne snakke med vores guldsmede med ønsker, er du velkommen til at kigge forbi. Vi kan rådgive og vejlede dig om det rette sæt ringe til jeres kærlighed og budget.