ENAMEL Copenhagen - Halskæder

Her på siden finder du alle vores halskæder fra ENAMEL Copenhagen. Alle smykker er inspireret i Østen og designet af den danske smykke designer Marie Rantzau. Hvis du er vild med halskæder i forgyldt sterlingsølv eller klassisk sølv, er ENAMEL Copenhagen det perfekte match.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

ENAMEL Copenhagen halskæder & vedhæng

Alle vores halskæder og vedhæng fra ENAMEL Copenhagen finder du her på siden. Vi har forgyldte smykker, men også klassiske sølv halskæder. Du kan også se vores vedhæng med barok perler og emalje. Priserne er alle i et leje hvor både unge som ældre kan være med. Kvaliteten er helt i top og den danske designer bag brandet, kvalitetstester smykkerne så de lever op til vores nordiske standarder. Smykkerne er af ægte materiale, så de holder sin form og udseende i lang tid. Halskæder med forskellige længder og udtryk – fra store fest halskæder, til små fine. Find de halskæder fra ENAMEL som matcher din stil og udtryk hos Pind J. Design.
 

Forskellige størrelser halskæde fra ENAMEL Copenhagen

Det er ingen hemmelighed at ENAMEL Copenhagen formår at designe de fineste halskæder. Forgyldte halskæde med farverige emaljer, ferskvandsperler eller zirkonia sten. Som standard bliver alle halskæder lavet i 45 cm længden som gør de sidder forholdsvis tæt på halsen. Det er typisk den længde der betegnes som en collie.
 

Det gør at smykkerne kommer helt tæt på hals og kroppen og fremstår rigtig flot i kontrast med resten af kroppens glød. Der er også den mulighed at gå efter halskæder som kommer til at hænge længere nede af kroppen og ikke sidder så tæt. Her vil størrelserne oftest være ca. 60 cm som betegnes for en mellemlang halskæde.
 

Det er op til dig at finde den halskæde længde der skal til. Uanset hvilken en halskæde fra ENAMEL Copenhagen der vælges, bliver alle halskæde designet i god kvalitet fra Thailand og får en solid og beskyttelse forgyldning som oftest holder i flere år uden at falme i forgyldningen.
 

Køb ENAMEL Copenhagen halskæder online

Som officiel forhandler af ENAMEL Copenhagen tilbyder vi et spændende sortiment af forgyldte halskæder i 45 eller 60 cm så man får det udtryk man søger. Vi har gratis fragt på alle smykker over 499kr og leverer indenfor 1-3 hverdage.
 

Som webshop er vi e-mærket for øget sikkerhed og har eksisteret i mere end 35 år som guldsmed butik. Du er også velkommen til at se vores andre smykketyper fra ENAMEL Copenhagen som ringe, øreringe, armbånd eller DREAM BOX.