Pernille Corydon - Øreringe

Stilrene øreringe fra Pernille Corydon. Stort udvalg i sølv, forgyldt, sort sølv og rosaforgyldt. Find øreringe, hoops, ørehænger, vedhæng eller de flotte daylight øreringe. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Øreringe fra Pernille Corydon

Af danske smykkedesignere er vi nødt til at nævne Pernille Corydon. Hun har gjort sig tag på det internationale marked med hendes smykker. Det gælder også i Danmark hvor hendes smykker har taget danskerne med stor. I dag forhandles Pernille Corydon i mere end 600 butikker og det er der en god grund til. Pernille Corydon har nemlig formået at skabe smykker som er enkle men moderne for sin tid. De er tidsløse og tilbydes i materiale som er let genkendelige: Sølv og forgyldt. Materialet er godkendt og har en lang levetid. Det bedste ved Pernille Corydon smykker er hendes udsalgspris som appellerer til alle målgrupper. En af de smykketyper som hun har mest succes med, er hendes øreringe. Her hos Pind J Design har vi samlet alle øreringe, ørehængere, ørestikke og alt andet indimellem. Vi kan tilbyde mere end 150 forskellige par øreringe fra Pernille Corydon.

 

Stort smykke sortiment af øreringe

En af de mest oplagte gaveideer er at købe Pernille Corydon øreringe. Det kan være gaven til dig selv, eller til kvinden i dit liv. Det kan også være til din datter, søster, niece, veninde eller mormor. Pernille Corydon øreringe henvender sig til alle aldre takket være det enkle og tidløse design. Det er høj smykke kvalitet som falder i god jord hos modtageren. Det er også derfor Pernille Corydon tilbydes hos mange forhandlere og er en af de mest efterspurgte brands indenfor smykker for tiden. Hos Pind J. Design har vi online et stort sortiment hvor vi har størstedelen i vores fysiske butik. Kom ind forbi butikken med din mindste og få lavet hul i ørene, så I kan få et par øreringe fra Pernille Corydon med hjem.

 

Køb Pernille Corydon øreringe online hos Pind J. Design

Det er ikke kun øreringene fra Pernille Corydon du kan købe hos os. Vi tilbyder også de andre smykkertyper som ringe, halskæder, armbånd og selvfølgelig den populære Daylight smykkekollektion. Med mere end 200 forskellige smykker, kan vi tilbyder et af de største online udvalg fra den danske smykkedesigner. Har du flere smykker, kan du samle dem med et smart Pernille Corydon smykkeskrin. Køber du online, har du mulighed for at tilmelde dig vores gratis kundeklub og spare 12%. Du kan tilmelde dig her. Vi tilbyder gratis forsendelse over 399kr og tilbyder hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage. Kom forbi butikken i Svendborg og mærk og føl øreringene. Det er god kvalitet og en god pris vi tilbyder. Køb Pernille Corydon øreringe hos Pind J. Design.