Øreringe

Er du på udkig efter øreringe, så finder du et kæmpe udvalg hos Pind J. Design. Vi forhandler de største smykkebrands og har hoops, ørestikker, creoler, øreringe og alt imellem. Find vores udvalg på sølv og guld øreringe fra de mange brands eller se vores håndlavet øreringe fra værkstedet i Svendborg.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort Udvalg af Øreringe

Her på siden finder du et stort udvalg af øreringe, creoler, ørestikker og hoops. Vi har øreringe til enhver stil og lejlighed. Vores udvalg spænder fra elegante creoler og diskrete ørestikkere til iøjnefaldende hoops, der kan fuldende ethvert outfit. Uanset om du er til det sofistikerede, det legesyge, eller det helt minimalistiske, har vi øreringe, der matcher din personlighed og stil.

 

Materialer og Designs for Alle

Vi lægger stor vægt på kvalitet og æstetik for enhver smag og ethvert budget. Vores sortiment inkluderer øreringe i klassisk sølv, luksuriøst guld og forgyldte varianter. Alle vores smykker overholder selvfølgelig alle EU lovkrav for at sikre en behagelig og sikker oplevelse for alle hudtyper. Vores store udvalg af øreringe omfatter også unikke håndlavede øreringe fra vores eget værksted i Svendborg, hvor vi fremviser håndværket og skræddersyede detaljer. 

Uanset hvilket humør du er i så har vi helt sikkert den type ørering du foretrækker. Nogle foretrækker lange øreringe, hvor andre kan lide de helt tætte. Det handler om ens personlighed og hvad man ønsker at øreringene skal udstråle. Du kan være sikker på at vi på siden her har et bredt udvalg som man kan mikse og matche med hinanden.

Foretrækker du at øreringe i sølv eller måske forgyldt sølv, så kan du finde masser af typer her på siden. Vi forhandler også øreringe i guld og hvidguld. Måske har du forelsket dig i et sæt øreringe fra et kendt brand som Mads Z, Georg Jensen eller Julie Sandlau? Du finder disse mærker og meget mere her på siden.

Du kan også gå på opdagelse blandt vores egne håndlavede øreringe fra værkstedet i Svendborg.
 

Gå på opdagelse i vores Øreringe

Der findes utallige muligheder med øreringe. Mange har flere par øreringe i smykkeæsken, så de kan matche efter anledning og humør. Der er også øreringe som passer bedre til bestemte ansigtsformer, frisurer eller hudtyper.

Forestil dig hvad et par store hoops kan gøre for looket, hvis du er typen, der har håret oppe. Hvis du har håret nede, kan det måske være et par minimalistiske øreringe vil være at foretrække. Har du flere huller i ørene, kan det være de helt små ørestikker i forskellige kombinationer, der skal sidde i øret.
Kun fantasien sætter grænser og vi sørger for at du ikke løber tør for inspiration. 
 

Masser af forskellige Mærker Øreringe

Vi tilbyder et stort udvalg af populære mærker. Du finder blandt andet øreringe fra mærker såsom Julie Sandlau, Mads Z, Enamel Copenhagen, Spirit Icons og mange andre brands. Vi har smykker i sølv og i forgyldt sølv, men også ægte guldsmykker i 8, 14 og 18 karat guld eller hvidguld. 
 

Som en af de få guldsmede i landet, producerer vi vores egne håndlavede øreringe. Vi har et utal af øresmykker tilgængelig på siden. Her kan du få unikke håndlavede øreringe efter dit favoritmateriale, motiv og prisklasse. Vi har uddannede guldsmede siddende, som har mange års erfaring med håndværket. Måsle leder du efter et sæt håndlavede øreringe i hvidguld med perler eller zirkoniasten. Vi laver næsten alle typer af håndværk efter ønske.
 

 

Køb Øreringe hos Pind J. Design

Med over 38 års erfaring i godt håndværk, egen butik i Svendborg gågade og med egen e-mærkede webshop der leverer til hele Danmark, sikrer vi dig en god og sikker shoppingoplevelse. Du kan finde masser af øreringe i lige præcis den stilart du ønsker. Uanset om du foretrækker feminine øresmykker eller rå og anderledes, som fx By Birdie så har vi et hav af øreringe på shoppen. Om det er til dig selv eller som gave, så pakker vi gerne ind og er kendt for en smuk indpakning.
 

Bestil dine øreringe på webshoppen, nemt og bekvemt og få gratis fragt over 499 kr. Man kan aldrig få for mange øreringe og det er altid et populært valg til en gave eller overraskelse til hende eller ham. Kombinér dine øreringe med andre smykker som fx armbånd, halskæde, fingerringe og få hele udtrykket til at gå op i en højere enhed med det rette ur, som vi også forhandler.

 

Besøg Vores Butik i Svendborg

Du er også mere end velkommen til at besøge vores butik i hjertet af Svedborg. Her kan du se hele vores udvalg af smykker og øreringe. Vi giver en personlig service med rådgivning, hvor der er fokus på dine ønsker og behov, så du går derfra med det helt rigtige smykke eller ur.