Øreringe

Er du på udkig efter øreringe, finder du kæmpe udvalg hos Pind J. Design. Vi forhandler de største smykkebrands og har hoops, ørestikke, creoer, øreringe, ørestikke og alt imellem. Find vores udvalget sølv og guld øreringe fra brands eller se vores håndlavet øreringe fra værkstedet i Svendborg.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af øreringe

Her på siden finder du et stort udvalg af øreringe, creoler, ørestikke og hoops. Vi har øreringe til enhver lejlighed. Der er ikke noget som et par skønne øreringe som kan give det ekstra look til outfittet. Der er forskellige typer af øreringe efter hvilket humør man er i. Nogle foretrækker lange øreringe, hvor andre kan lide de helt tætte. Det handler om ens personlighed og hvad man ønsker øreringene skal udstråle. Du kan være sikker på at vi på siden her har et bredt udvalg som man kan mikse og matche mellem hinanden.
 

Foretrækker du at finde øreringe i sølv eller måske forgyldt, så kan du finde masser af typer her på siden. Vi forhandler også øreringe i guld og hvidguld på siden. Måske har du forelsket dig i et sæt øreringe fra et kendt brand som Pernille Corydon, Georg Jensen eller Julie Sandlau? Disse mærker finder du her på siden. Du kan også gå på opdagelse blandt vores egne håndlavet øreringe fra værkstedet i Svendborg.
 

Gå på opdagelse blandt vores øresmykker

Der findes utallige muligheder med øreringe. Mange har flere par øreringe i smykkeæsken, så de kan matche efter anledning og humør. Der er også øreringe som passer bedre til ansigtsformer, frisure eller hudtype. Forestil dig hvad et par store hoops kan gøre for looket, hvis du er typen der har håret oppe. Hvis du har håret nede, kan det måske være et par minimalistiske øreringe vil være at foretrække. Har du flere huller i ørene, kan det være helt små ørestikke der skal sidde i øret.
 

Når man kigger efter øreringe, skal det gøres op om man foretrækker sølv eller guldøreringe. På siden her finder du begge typer. Du kan også udforske forskellige øreringe: Hoops, Ørestikker, ørehænger, ørespyd eller andre typer af øresmykker. Det der er vigtigt, er hvorvidt smykkerne passer i udtryk og stil til dig og om øreringene matcher dit budget. Alle de brands vi forhandlere leverer øreringe i god kvalitet. De er fremstillet i materiale er er gode for huden og overholder retningslinjerne for nikkelmængden. I stedet for at lede alle mulige steder efter øreringe, kan du kigge her, da vi har samlet forgyldte, rosa, oxyderet, sølv og ægte guld øreringe på siden.
 

Vælg imellem brands eller håndlavet øreringe

Som en af de få guldsmede i landet, producerer vi vores egne håndlavet øreringe. Vi har et utal af øresmykker tilgængelig på siden. Her kan du få unikke håndlavet øreringe efter materiale, motiv og prisklasse. Vi har uddannet guldsmede siddende som har mange års erfaring med håndværket. Det kunne være et sæt håndlavet øreringe i hvidguld med perler eller zirkonia sten. Vi laver næsten alle typer af håndværk efter ønske.
 

Du kan også finde inspiration blandt eksisterende smykkebrands som vi forhandler. Du finder blandt andet øreringe fra mærker som Julie Sandlau, Mads Z, Enamel Copenhagen, Spirit Icons og mange andre brands. Vi har forgyldte og sølv smykker, men også ægte guldsmykker i 8, 14 og 18 karat guld. Find de øreringe der passer til den stil og det udtryk du selv ønsker.
 

Køb smukke øreringe hos Pind J. Design

Vi er guldsmed butik og har eksisteret i mere end 35 år. Vi har egne guldsmede der kan lave håndlavet øreringe og vi forhandler også egne mærker i sølv og guld. Du kan finde øreringe i et væld af muigheder til den stilart du ønsker. Nogle foretrækker feminine øresmykker, hvor andre kan lide de rå og anderledes, som fx By Birdie. Der er forskellig smag og et hav af øreringe på shoppen. Find hængende, korte, lange, ovale, runde, firkantet øreringe. Om det er til dig selv eller som gave, så pakker vi gratis ind i fint gavepapir.
 

Bestil dine øreringe på webshoppen og få gratis fragt over 499kr. Man kan aldrig få for mange øreringe og det er altid et populært valg til en gave eller overraskelse til hende eller ham. Kombiner dine øreringe med andre smykker som fx armbånd, halskæde, fingerringe og få hele udtrykket til at gå op i en højere enhed med det rette ur, som vi også forhandler. Du kan også komme forbi vores butik i Svendborg og se hele vores kollektion af smykker og øreringe.