Enamel Copenhagen - Armbånd og armringe

Er man til enkle, feminine armbånd og armringe med emaljer, er ENAMEL Copenhagen det rette mærker. Bag brandet gemmer designeren Marie Rantzau. Smykkerne er tidsløse, men henvender sig rigtig meget til smykketrenden for tiden. Se alle vores ENAMEL Copenhagen armbånd her på siden.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Armbånd fra ENAMEL Copenhagen

Man kan næsten ikke andet end at elske ENAMEL Copenhagen. De smukke armbånd er produceret i ægte sterlingsølv med nordisk smykke inspiration. De mange typer armbånd som tilbydes, er designet i høj kvalitet til en skarp pris. Det er en rigtig god mulighed for at anskaffe sig et flot feminint armbånd uden at skulle betale en formue. Alle armbånd er håndlavet da selve emaljeprocessen er krævende for at opnå den gode kvalitet ENAMEL Copenhagen har. Med tiden kommer vi til at se ENAMEL Copenhagen armbånd og armringe på flere kvinder her i Norden.
 

Stort udvalg af ENAMEL Copenhagen armbånd

Hvis man er på udkig efter et forgyldt armbånd med emaljer eller syntetiske zirkonia sten, er ENAMEL COPENHAGEN det rette valg. Det danske brand designer gang på gang flotte og feminine armbånd som er justerbare og i god kvalitet. Forgyldningen sker med 18 karat guld som gør at sølvsmykkerne får en flot forgyldt look og den rette holdbarhed ved slidtage.
 

Det er umuligt ikke at slide på ens forgyldte smykker over tid. En god huskeregel er at lade værd at sove, gå i bad eller arbejde med armbåndet på. Derfor kan det også være en god ide at investere i et smykkeskrin eller finde flere armbånd til samlingen. ENAMEL Copenhagen formår altid at designe sølv smykker i god kvalitet med et tidløst udtryk. En af deres populære kollektioner af LOLA som gennemgående består af halskæde, øreringe og armbånd. Er du til forgyldte armbånd med farverige emalje kugler, er ENAMEL Copenhagen brandet.
 

 

 

Køb ENAMEL Copenhagen armbånd online

Med mere end 35 års erfaring forhandler Pind J. Design kun med de bedste danske brands i verdenen. ENAMEL Copenhagen er et af de brands der altid formår at kombinere smukke smykker med god kvalitet. Vores udvalg af armbånd og armringe finder du her på siden. Vi er officiel forhandler af Enamel Copenhagen og har både de mest populære men også de løbende nyheder.
 

Vi tilbyder gratis fragt over 499kr og har lynhurtig levering på lagervarer, så du har dem indenfor 1-3 hverdage. Vi er e-mærket og har altid 30 dages bytteret når du handler med os.