Mads Z Øreringe

Her på siden finder du alle øreringe fra den danskesmykke designer Mads Ziegler. Øreringene tilbydes i sterlingsølv, guldbelagt, 8 kt. og 14 kt. guld/hvidguld. Stort udvalg af øreringe med farver, perler, sten og unikke looks. Øreringe, hoops, ørehænger, ørestikker og alt imellem fra Mads Z. Vi tilbyder gratis fragt ved køb for over 499kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af Mads Z øreringe

Mads Z er en dansk smykkedesigner som designet smykker i høj kvalitet. Hans univers består af farverige og unikke smykker i høj kvalitet. Øreringene fra Mads Z bliver designet i forskelligt metal. Her på siden finder du alt fra sølv, forgyldt, 8 kt guld samt 14 kt guld. Om du er til store øreringe med perler, foretrækker små unikke sølv creoler eller vil have hvidguld ørestikker med brillant, så finder du det hos Mads Z.
 

Kombiner Mads Z øreringe med andre smykker

Har du forelsket dig i Mads Z øreringe, kan du også tage et kig på Mads Z andre smykketyper. Ikke nok med øreringe, designer Mads Z også ringe, armbånd, halskæder, vedhæng og mere til. Alt sammen i sølv, forgyldt, 8 kt og 14 kt guld. Forestil dig et par smukke 14 kt guld øreringe med en guldring hvor stenene komplimenterer hinanden.
 

Mads Z er kendt for sit store sortiment af smukke smykker og øreringe. Specielt hans smykke kollektion LUXURY RAINBOW er forbundet med designeren. Her bruges et værd af ædelsten: ametyst, Ceylon safir, citrin, London blue topas, light swiss topas, peridot, pink safir, pink turmalin, rubin og blå og gul safir for at skabe et farverigt look. Halvcreol LUXURY RAINBOW er Mads Z bud på de helt perfekte ørecreoler.
 


 

Øreringe fra Mads Z i sølv eller forgyldt

Smykker behøver ikke laves af guld. Mads Z designer også sølv smykker, 925 sterlingsølv, som er dit garantistempel på kvalitet. Har du forelsket dig i et sæt øreringe i guld, findes de også i helt klassisk sølv i samme variant. Det gælder også for alle forgyldte øreringe fra Mads Z. På den måde kan du selv sammensætte dit look og hvilket metal dine smykker skal være.
 

Find Mads Z øreringe på tilbud online

Handler du hos guldsmed Pind J. Design tilbyder vi dig en unik pris på dine Mads Z øreringe. Som en del af vores kundeklub, tilmelder man sig gratis og får 12% rabat næste gang man logger ind. Tilbuddet er unikt og kan kun opnås i vores kundeklub. Hvis man ikke ønsker at blive medlem, tilbyder vi ekstraordinært tilbud og rabatter på Mads Z i form af kampagner og har et outlet udvalg online.
 

Køb Mads Z øreringe hos guldsmed Pind J. Design

Her på siden kan du købe Mads Z øreringe. Vi har de nyeste kollektioner samt de mest populære tilgængelig. Vi forhandler øreringe i sølv, forgyldt, 8kt guld og 14 kt guld og hvidguld. Vi er autoriseret Mads Z forhandler og har butik i Svendborg. Her på siden ser du hele vores udvalg af øreringe fra Mads Z.
 

Vi tilbyder gratis fragt over 499kr og har 1-3 dages levering, hvis varen er på lager. Derudover tilbyder vi ekstra tryghed som e-mærket webshop og har fremragende Trustpilot score.