Mors Dag 2024

Mor er den bedste i verdenen. Hun fortjener kun det allerbedste, ikke sandt? Mors Dag nærmer sig og vi har samlet en masse god bud på de helt rette smykker og eller måske et flot dameur til hende. Du kan se vores gaveideer til vores elskede mor her. Bestil gaven til Mors Dag så den er klar til d. 12 maj 2024.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Gaveideer til Mors Dag

D. 12 maj 2024 fejrer vi måske den vigtigste dag uden at tænke så meget på det. Det er dagen hvor vores kære mor får lidt ekstra opmærksomhed. Det er nemlig Mors Dag hvor vi, en gang, om året fortæller hende med gaver og ord hvor meget hun betyder. En Mors Dag gave kan være mange ting. Nogle foretrækker chokolade, blomster eller en oplevelse. Det kan også være at mor fortjener noget, som skinner i form af en smykke. En Mors Dag gave kan også være et flot og feminint dameur fra Certina, Bering eller Georg Jensen.

Mors Dag gaver 2024

Den helt rette gave til din mor kan være alt mellem himmel og jord. Vi ved i hvert fald at enhver mor vil blive lidt ekstra glad for nogle nye smykker, måske fra Georg Jensen eller måske et vedhæng fra Heiring. Der er mange muligheder for at forkæle mor d. 12 maj. Om det skal være en halskæde, et armbånd, en ring eller måske et sæt øreringe er op til dig. Måske fortjener mor et nyt ur, som matcher de nye smykker. Vi har mange gaveideer hos Pind J. Design og det er kun fantasien som sætter grænser.

Populære Mors Dag gaver

Der er altid nogle gaver, som går som varmt smør på brødet. Det kan være Marguerit smykker fra Georg Jensen, som findes som armbånd, øreringe, halskæde og ringe. Det er også et populært valg med Moonlight Grapes serien fra Georg Jensen, som også findes i flere smykketyper.

Hvis det skal være helt unikt, kan en hjertering også håndlaves på vores værksted. Det ville din mor helt sikkert kunne lide. Forestil dig en smuk hjertering i guld med små brillanter. Her kommer budskabet om kærlighed til mor frem. Susanne Friis Bjørner øreringe er også et populært valg til Mors Dag gave.

Hvis det skal være ure, er Daniel Wellington et sikkert valg. Det er tidløse og moderne ure som enhver mor glædeligt vil gå med. Hvis mor er samlingspunkt for familien, kan smykker fra familiekollektionen ByPind være et godt valg. 

Find gaveideer og inspiration til Mors Dag her

Det handler ikke om hvad der gives, men tanken bag gaven. Om det er smykker, ure, ord, oplevelser eller noget helt andet, så viser du mor du tænker på hende d. 12 maj. Hos Pind J. Design kan vi være med til at inspirere med små, men værdifulde gaveideer som mor næppe bliver ked af. Gaveideerne er alt fra brillantringe til hjertevedhæng til populære Georg Jensen smykker til håndlavede unika smykker.