Pernille Corydon - Armbånd/armringe

Find hele vores udvalg af armbånd fra Pernille Corydon. Vi har smykker i sølv, forgyldt og rosa. Find det armbånd som passer til din stil fra smykkedesigeren Pernille Corydon. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Armbånd fra Pernille Corydon

En af de største smykkedesignere vi har herhjemme i Danmark, er Pernille Corydon. Hendes smykker forhandles i mere end 600 butikker internationalt. Takket være hendes tidløse og moderne smykkestil har hun vundet mange hjerter hos kvinder i alle aldre. Hendes armbånd og armringe findes i sølv og forgyldt. Hvis man køber armbånd, kan de være markante eller diskrete. Pernille Corydon er et godt sted at kigge. Det er armbånd til hverdag og fest. Specielt i samarbejde med et par øreringe eller et ring, kan outfittet være spot on.

 

Stort udvalg af armbånd online

Hos Pind J. Design har vi et af landet største udvalg af Pernille Corydon armbånd. Vores sortiment byder på populære armringe som Double Plain, Daylight, Heart, Afterglow Pastel og mange andre modeller. Vi er selv helt vilde med Pernille Corydon og har et af landets største udvalg online. Vi opdaterer løbende vores sortiment for altid at være på forkant med de nyeste Pernille Corydon smykker. Hvis armbåndet ikke er til dig selv, er det den oplagte gaveide til konfirmanten, din nevø eller datter måske. Det er smykker som er lavet i et godt materiale og holder på formen længe. Ligeledes er prisen ikke noget at sætte en finger på. Der er ingen tvivl om fra vores side af at et Pernille Corydon armbånd vil gå rent ind hos modtageren.

 

Køb Pernille Corydon armbånd online

Der er intet som nye smykker. Om det er øreringe, ringe, halskæder eller armbånd føles det fantastisk. Pernille Corydon er en dansk smykkedesigner som har stor succes med hendes smykkesortiment. Hendes armbånd tilbydes i sølv og forgyldt i mange former og størrelser. Med den lave prissætning er der god grund til at have flere smykker til at friske outfittet op. Det er budgetvenlige smykker i høj kvalitet som passer til enhver målgruppe. Du kan prøve at finde netop det armbånd du søger efter her på siden eller se de andre smykker fra Pernille Corydon. Vi er officiel forhandler og tilbyder gratis fragt over 399kr. Vi tilbyder alt vi har på lager en kort leveringstid på 1-3 hverdag. Har du brug for at finde din ringstørrelse, har vi butik i Svendborg, hvor du har mulighed for at komme forbi. Du kan også ringe til vores kundeservice som kan guide dig til den rette størrelse. Som ekstra mulighed for at gøre en god handel, tilbyder vi 12% rabat i vores kundeklub - det er gratis at melde sig ind og kan gøres her.