Julie Sandlau - Armbånd

Her på siden finder du alle armbånd fra Julie Sandlau. Smykkerne bliver designet i sølv og 22 karat forgyldt. Du finder et af de største Julie Sandlau udvalg af armbånd og kan finde inspiration blandt nyheder og bestsellers. Det danske smykke hus Julie Sandlau producerer i hånden i de fineste materialer som består af satinrhodineret sterlingsølv, guld 22 karat forgyldt sterlingsølv og oxideret sterlingsølv.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Skønne armbånd og armringe fra Julie Sandlau

Der findes et utal af armbånd og armringe fra Julie Sandlau, som alle er inspireret af det moderne og luksuriøse design, som pynter armledet så smukt, både med smukke sten, perler eller fine farver. Det er armbånd der er giver et feminint og stilet udtryk, og som passer til kvinder i alle aldre. Det at Julie Sandlau får sin inspiration fra naturen, gør at hun får de skønne farver og motiver med i sine armbånd.

 

Julie Sandlau designer også armringe, som er af samme formidable inspiration, se bare denne skønne bambus armring i 22 karat sølv forgyldt. Armringen er simpel og skøn på samme tid og matcher så skønt med disse Bamboo hoops fra Julie Sandlau, her i sterling sølv.

 

Julie Sandlau – Kollektioner

Julie Sandlau har skab og designet en masse forskellige kollektioner ud fra sin inspiration som hun får i naturen og når hun besøger forskellige kulturer, hvor hun oplever de kulturelle trends der findes. For at skabe hendes kollektioner, bruger hun en masse udtryk, skønne farver og forskellige materialer. Julie Sandlau gør det derfor muligt at skabe et unikt og personligt udtryk ved brugen af hendes skønne armbånd og armringe.

 

En af hendes kollektioner er den tidligere nævne Bamboo, som både er armbånd og armringe, men også tilhørende Bamboo vedhæng med skønne farver, her ses et Bamboo vedhæng med en blå spinnel. En af Julie Sandlau’s andre kollektioner, er Primini – som er en af de allermest klassiske og farverige, da kollektionens sortiment er farverigt og smukt. Se bare dette Primini armbånd i  22 karat forgyldt 925 sterlingsølv med citrin krystal. Krystallerne i Primini kollektionen er cabochonslebne som giver den elegante og luksuriøse stil.

 

 

Køb armringe og armbånd fra Julie Sandlau hos Pind J. Design i Svendborg

Hos Pind. J Design i Svendborgs gågade og på vores webshop forhandler vi Julie Sandlau smykker. Vi har et stort sortiment af smykkerne designet af Julie Sandlau. I sortimentet af Julie Sandlau smykker finder du blandt andet armbånd, ringe, halskæder og øreringe.

 

Du finder os i Svendborg gågade, hvor du har mulighed for at opleve Julie Sandlau smykkerne. Vores butikspersonale vil hjælpe og guide dig til at finde det helt rigtige til dig, og de giver dig muligheden for at prøve de styles som du ønsker af Julie Sandlau smykker.

 

Vi sender dagligt en masse smykker afsted til glade købere, og vi sender hjertens gerne også Julie Sandlau smykker til dig. Hvis du køber for over 499 kr. tilbyder vi gratis fragt og vi lover en hurtig levering fra varelager på 1-3 hverdage på Julie Sandlau smykker der er på lager. Når du køber online hos Pind J. Design kan vi tilbyde en rabat på 12% på Julie Sandlau, denne rabat kan du få ved at du tilmelder dig vores gratis kundeklub.