Halskæder og vedhæng fra Pandora

Her på siden finder du halskæder og vedhæng fra Pandora. Gå på opdagelse blandt alle typer af sølv halskæder med unikke vedhæng og historier. Alle halskæder tilbydes i flere størrelser fra 40-50 cm. Find det rette vedhæng og kombiner det med den rette halskæde. Køb din Pandora halskæde med vedhæng hos guldsmed Pind J. Design og få fri fragt over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af halskæde og vedhæng

Pandora er verdenskendt for deres smykker. Som verdens største smykkebrand har Pandora designet en lang række af smukke halskæder. Ikke nok med halskæder tilbydes der også vedhæng som kan sættes på ens halskæde. Der er mulighed for at købe halskæder med vedhæng men også kæder så man selv kan finde sine vedhæng.
 

Om man er til sølv, forgyldt eller rosa forgyldt, findes der både halskæder og vedhæng her på siden. Forestil dig en smuk anker halskæde med et unikt hjerte vedhæng. I samspil med et par rosa forgyldte hjerte ørestikker og måske et armbånd med matchende charms, har man et gennemført look.
 

Pandora er måske mest kendt for sit brede og charmerende udvalg af smykker. Når det kommer til charms og vedhæng er der måske ingen som er større. Udvalget består af så mange vedhæng at det næsten kun er fantasien som sætter grænser for hvad man kan finde. Om det er firkløver, kors, hjerter, blomster, stjerner, dyr eller andet, så findes det her på siden.
 

Skab personlighed med Pandora halskæder

Med det store udvalg af designs kan man vise sin personlighed frem på mange måder. Pandora har med tiden skabt faconer og figurer som er med sten, hjerter og broderede halskæder. Det er halskæder til både kvinder og piger i alle aldre. Det nok mest ikoniske design indenfor halskæde består af sterlingsølv med små funkende sten.
 

Har man forelsket sig i en halskæde, kan man næsten også være sikker på smykket går igen som ring, øreringe eller måske armbånd. Det giver en lethed at vide at man kan erhverve sig et sammenhængende look som skaber rød tråd og helhed i ens udseende.
 

Pandora vedhæng på udsalg

Med så bredt og varierende sortiment som Pandora har, er det naturligt at der forsvinder styles som udgår. Det betyder at du oftest finder et stærkt sortiment af Pandora vedhæng og halskæde på udsalg. En ekstra fordel ved at handle hos guldsmed Pind J. Design er vores online kundeklub, hvor vi altid giver 12% på smykker. Som kundeklub medlem logger du ind på hjemmesiden og opnår eksklusive 12% på alt, også Pandora halskæder og vedhæng.
 

Køb halskæder og vedhæng fra Pandora hos Guldsmed Pind J. Design

Du finder et af landets største udvalg af halskæder og vedhæng fra Danske Pandora. Som officiel forhandler tilbyder vi eksklusive styles og bestsellers du leder efter. Vores kategori bliver løbende opdateret med nye kollektioner og tilføjelser. Find Pandora halskæder i forskellige størrelser og kombiner med det rette vedhæng. Vi har fremragende score på Trustpilot og er samtidig e-mærket webshop.