Ringe

Dameringe er en af de mest populære smykker, der findes – og med god grund – for der findes en ring til enhver lejlighed, og det afspejler udvalget hos Pind J. Design også. Vi har et bredt udvalg af dameringe - alt lige fra stilrene og rå ringe til eksklusive brillant ringe. Ringene fås i et bredt udvalg af stilarter og materialer, såsom sølv ringe, sølv forgyldt ringe, guld ringe, hvidguldsringe og mange flere.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Dameringe

Her på siden finder du et stort udvalg af ringe til damer og kvinder. Du kan gå på opdagelse blandt alle vores forskellige typer dameringe. Det er uanset om det er selvforkælelse, til gave eller en kombination. Af ringe findes der mange forskellige udgave. Nogle foretrækker forgyldte ringe, sølv, oxyderet, rhodineret, med sten, rosa forgyldt eller som guldringe. Der findes et stort udvalg af forskellige typer af ringe som passer til både hverdag og festlige anledninger. Det er op til dig hvilken type ring det skal være – diskret, enkelt, blomstrede, stor, chunky eller noget andet. Vi har alle typer af ringe tilgængelig.
 

Vælg mellem sølv- og guldringe

Det kan være et stort puslespil at finde den rette ring. Hvilket mærke skal det være? Skal det være sølv eller guld? Skal der være sten eller uden? Skal den være justerbar eller fast? Håndlavet måske? Der er mange spørgsmål som vi kan hjælpe dig med at forklare. Der findes et stort udvalg af smukke ringe fra de førende smykkebrands. Det kunne være ringe fra Pernille Corydon eller Mads Z som du synes er smarte. Begge brands laver både fine kvalitetsringe i sølv og 14 karat guld. Måske foretrækker du noget helt håndlavet fra bunden? Det kunne være drømmeringen som skal føres ud i livet?
 

Vi tør næsten godt love at vi har ringen til alle typer af kvinder. Vi er guldsmed med eget værksted og kan forme og støbe alle former for ringe til dit behov. Skal det være en prinsessering, en vielsesring, en justerbar ring eller noget helt fjerde er op til dig. Det kan også være du er på udkig efter noget diskret og feminint, så finder du det også her.
 

På vores webshop har vi et af landets største online udvalg af fingerringe til kvinder. Vi har mange populære brands men kan også hjælpe med håndlavet fingerringe efter ønske. På siden her finder du vores opdeling mellem ringe: med sten, oxyderet, forgyldte, sølv, hvidguld, guld og alt imellem. Vi har gjort det let for dig at finde netop den type ring der matcher dine tanker.
 

Køb ringe fra kendte brands

Har du forelsket dig i en bestemt ring fra et kendt mærke, finder du de mest søgte smykkebrands her. Vi forhandler mange danske smykkebrands som Pernille Corydon, Georg Jensen, Mads Z, Enamel Copenhagen, Julie Sandlau og mange flere. Med danske smykkebrands kommer høj kvalitet og godt materialevalg. Ringene fra disse brands er kvalitetstestet og laves i smukt sølv og forgyldt udgave. Brands som Mads Z og Georg Jensen tilbyder også fingerringe i 14 karat og 18 karat guld. Gå på opdagelse blandt hele udvalget af de mange velkendte brands.
 

Måske har du fundet en ring på Instagram eller set ringen i avisen, og bare må eje den. I 99% af tilfældene kan vi hjælpe dig da vi har de mest efterspurgte smykkebrands på markedet. Med så mange ringe til damer er der uendelige muligheder for at kombinerer efter ønske. Mange smykkebrands har flere typer af sølv og forgyldte ringe med sten, forme, overflade, tykkelse, justerbar og mange andre fine egenskaber.
 

Håndlavet fingerringe fra værkstedet

Som nogle af de få tilbage, har vi egne autoriseret guldsmede som kan lave unika/specieldesign ringe efter ønske. Måske har du en drømmering som du ikke kan få ud i livet, men det kan vi hjælpe med. Det kan være en hjemmelavet vielsesring i guld som vi kan lave til dig og din partner. Vores værksted i Svendborg udfører reparationer af smykker og laver fingerringe. Vi har vores egen kollektion, Pind J, som består af dansk håndværk i bedste kvalitet, udført af fagudlærte guldsmede med mange år på bagen. Vi har eksisteret i mere end 35 år og sætter høj kvalitet, de rette materialer og god service højt.
 

Køb fingerringe til damer online hos Pind J Design

Som guldsmed butik, værksted og webshop har vi en bred vifte at kendskab til ringe. Vi forhandler kendte brands fingerringe, kan lave vores egen håndlavet ringe og udfører reparationer for ringe. Det betyder vi kender til kvaliteten af de brands vi forhandler og kan stå indenfor kun det bedste. Vi har siden 1985 specialiseret os som guldsmed med specielle i eget håndværk og kunnen på kvalitet. Vi kan hjælpe med at lave dine egne håndlavet ringe som forlovelsesringe eller vielsesringe, eller andre typer håndlavet ringe.
 

Du kan også finde dameringe med forskellige typer sten, en rigtig prinsessering. Som med så mange ting, kan der komme slitage på ringe, specielt hvis vi snakker forgyldning. Ringe skal plejes og så vidt muligt tages af når man går i bad, vasker op og generelt er i kontakt gentagende gange med noget. Sker det at ringene bliver slidte, kan vi oppudse dem og give dem en ny forgyldning.
 

Vores webshop har flere tusinde kendte fingerringe fra de største brands og har også et stort sortiment af håndlavet ringe fra værkstedet. Du kan se vores tidligere speciallavet ringe eller måske har du allerede ideer til hvad din drømmering skal være. Du kan handle på hjemmesiden og få gratis fragt over 399kr. Vi har også guldsmed butik i Svendborg, hvor du kan komme ind og snakke med vores guldsmede om ønsker og ideer. Køb dine fingerringe online hos Pind J. Design i Svendborg.