Armbånd

Her på siden finder du vores store udvalg af armbånd i sølv og guld. Du finder armbånd fra de største smykkebrands som STINE A, Enamel Copenhagen, Georg Jensen, Hultquist Copenhagen og flere. Vi forhandler også håndlavede armbånd og armlænker i forgyldt sølv, rosa forgyldt, guld og hvidguld fra vores eget mærke Collection Pind J.. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af armbånd til kvinder her på siden - Gratis fragt over 499 kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Sølv- og guld armbånd

Hos Pind J. Design finder du et stort udvalg af armbånd. Vi har de største smykkebrands repræsenteret - Stine A, Enamel Copenhagen og mange flere. Vi har også velkendte eksklusive brands som Georg Jensen repræsenteret. Uanset om du ønsker selvforkælelse eller du skal bruge et armbånd i gave, så har vi et af landets største online udvalg, både kendte- men også håndlavede armbånd fra eget værksted.
 

Man kan næsten ikke undvære smykker i sin hverdag. For mange er smykker med til at sætte det sidste præg for ens outfit – et armbånd er bestemt en essentiel del af ens smykkeskrin. Du kan fuldende dit outfit med det rette armbånd, enten i sølv eller guld.
 

Bliv inspireret med smukke armbånd

Her på siden finder du vores store online sortiment af armbånd og smykker. Vi har gjort det nemt at finde inspiration ved at opdele i sølv, forgyldt og guldarmbånd. Et armbånd er en perfekt måde at fuldende sit look på eller at give lidt ekstra liv til ens outfit. Som guldsmed butik arbejder vi kun sammen med de mest populære smykkebrands på markedet. Det betyder også du er sikker på en god kvalitet af armbånd. Vi har også eget guldsmed værksted, så vi kan designe og skabe egne håndlavet smykkearmbånd.
 

For mange skaber armbånd et unikt design og udseende til hele looket. Det er en accessories som mange ikke vil undvære. Det kan være en tynd kæde med et vedhæng, eller et voluminøst armbånd med farver og vægt. Det er ikke kun de store smykkebrands vi forhandler, det er også de lidt mindre upcoming smykkebrands som Wioga, By Pind og Heiring.
 

Mange har en præference indenfor armbånd. Nogle foretrækker sølvarmbånd, andre er vilde med guldarmbånd. Der er også dem som kan lide at lege med sten, former og mønstrer. Det kan være svært at finde blandt alle de armbånd som er tilgængelig på shoppen, men vi har sorteret vores armbånd efter popularitet så du lettere kan se det som trender for tiden.
 

Kombinér armbånd med andre smykker

Et armbånd er oftest ikke det eneste man kigger efter når man går på jagt efter smykkeinspiration. Heldigvis er det også så dejligt at man aldrig kan få for mange smykker i sit smykkeskrin. Der skal være rig mulighed for at kombinere forskellige udtryk med andre smykketyper. Der skal helst være flere forskellige smykker at vælge fra så man kan klæde sig efter anledning. Måske skal det være guldarmbåndet til bryllupsfesten og måske et sølv armbånd til en venindetur på cafe.
 

Vi forhandler også halskæder, ringe, øreringe og andre smykker der passer til armbånd. Også fra de mest efterspurgte brands, men også håndlavet smykker som kan passe til armbåndet du vælger. Du kan finde rå og edgy smykker, men også elegante og klassiske armbånd.
 

Køb armbånd online her på siden

Hos Pind J. Design har vi et af landets største og bredeste udvalg af armbånd. Vi har både armbånd fra kendte brands som Hultquist Copenhagen, Enamel Copenhagen og STINE A, men designer også vores egne håndlavet smykker fra værkstedet i Svendborg. Vi har sølvarmbånd, forgyldte armbånd, guldarmbånd og armbånd med sort oxydering. Du kan også finde armlænker i 8 og 14 karat guld.
 

Køber du dine armbånd online, tilbyder vi gratis fragt v. køb for over kr. 499,- og 1-3 dages levering. Vi er e-mærket og har eksisteret i mere end 38 år med godt håndværk. Køb dine armbånd her på siden hos Pind J. Design.