Halskæder

Hos Pind J. Design finder du et stort udvalg af moderne og stilfulde halskæder til kvinder, som fås i en lang række varianter og materialer som sølv, sølvforgyldt, rhodineret sølv, oxyderet sølv, hvidguld og guld med smukke stene og brillanter. Vi har halskæder og vedhæng fra forskellige fede brands som Pernille Corydon, Georg Jensen, Julie Sandlau og mange flere.

Find en kæde som passer til dit vedhæng HVIDGULDSKÆDER, GULDKÆDER og SØLVKÆDER

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Halskæder og vedhæng

Smykker er med til at give os et unikt outfit. Ofte er smykker helt naturlige at bære som en del af ens udseende. En af de smykketyper som mange går med er halskæder. De fås i forskellige materiale som sølv, guld og hvidguld. Længden på halskæder varierer meget efter ønske. Nogle foretrækker lange halskæder som hænger, hvor andre bedre kan lide helt tætte halskæder, også kaldet collier.
 

Her på siden har vi samlet både sølv, forgyldte, oxyderet, guld og hvidguld halskæder i lange, kort og justerbare længder. Det handler i højere grad om hvilket udtryk man ønsker at vise frem med sin halskæde. En ting er halskæden men vedhænget er næsten lige så vigtigt. Mange halskæder kommer med vedhæng, små- som store. Det kan være et hjerte vedhæng, et dyr, et symbol eller blot et flot motiv. Derfor er det en god ide at tænke over både halskæde og om der skal et vedhæng til smykket.
 

Stort udvalg af smukke halskæder

På siden her finder du halskæder fra de mest efterspurgte brands, men kan også se vores egne halskæder og vedhæng fra værkstedet. Det handler om personlighed og stil – er du til de klassiske halskæder uden for mange detaljer, eller søger du efter det ekstravagante? Hvis du foretrækker det enkle og populære, er halskæder fra Pernille Corydon, Enamel Copenhagen og Georg Jensen at foretrække. Leder du efter det som vækker opmærksomhed og er anderledes, er halskæder fra By Birdie og Mads Z et spændende valg.
 

Om det skal være sølv eller guld, er op til dig. Vi tilbyder begge dele og du kan finde masser af inspiration her på siden. Vi har samlet forskellige smykketyper efter materiale så det er nemt at finde hoved og hale i udvalget. Vi har helt klassiske guldhalskæder, populære halskæder, romantiske halskæder og diamant halskæder. Skal det være sølv eller måske sølvforgyldt halskæde? Guld eller hvidguld halskæde? Hvad med længden, ønsker du kort eller lang, eller måske en justerbar længde? Vi kan blot fortælle at du ikke går galt i byen hvis du leder efter den rette halskæde med vedhæng. Vi kan hjælpe med mange typer, så find inspiration her.
 

Find halskæder fra kendte smykkebrands

En gang imellem ønsker man bare den halskæde som alle andre har. Det er det sikre valg og du kan se hvor godt det klæder andre, så hvorfor ikke selv have det? Det kunne være halskæder fra Pernille Corydon eller Enamel Copenhagen. Begge smykkebrands trender for tiden og lancerer løbende nye kollektioner med halskæder. Indenfor Pernille Corydon er et populært halskædevalg, Daylight kollektionen. Hos Enamel Copenhagen vælger mange de smukke friskvandsperler, Coco kollektionen.
 

Det er ikke kun disse to brands som forhandler halskæder. Vi har også et stort udvalg af andre forhandlere af halskæder som Julie Sandlau, Mads Z, By Pind, Spirit Icons, Heiring og mange flere. Der er også de helt klassiske og eksklusive brands som Georg Jensen med kollektioner som Moonlight Grapes, Mercy og Offspring. Den type af halskæde som du ender med at vælge, skal passe til din personlige stil og til det udtryk du søger. Smykker er personlige og skal symbolisere dig som person. Det handler ikke om prisen, men om hvad der føles rigtigt.
 

Køb dine halskæder online hos Pind J. Design

På siden her finder du et stort udvalg af halskæder i sølv og guld. Du kan finde inspiration blandt korte- og lange halskæder som er faste i formen eller justerbare. Vi har de mest efterspurgte smykkebrands og deres sortiment af halskæder. Vi opdaterer løbende med nye halskæder fra kollektioner og laver også vores egne smykker fra værkstedet.
 

Du kan handle online og få gratis fragt over 499kr samt 1-3 dages levering. Vi er e-mærket og har eksisteret i mere end 35 år. Vi forhandler kun brands vi kan stå indenfor og har kompetente smykke rådgivere du kan kontakte og få produktviden fra.