IKKE NEDSAT VARER - 20% KODE*

V. TILMELDING TIL KUNDEKLUB - TILMELD MIG HER

Background Hex code / Color Name: #BEa473

FAQ

Login / glemt din kode

Hvis du har glemt dit login skal du forsøge følgende:

Login / Glemt kode til kundeklubben

Kan du stadig ikke logge ind i kundeklubben, bedes du henvende dig på butik@pindj.dk. Husk at oplyse dit navn, mailadresse og telefonnummer (det er ikke nok at oplyse tlf. nr. eller mailadresse).

Generelt

Vi bestræber os på at besvarer flest mulige henvendelser, men på grund af travlhed i butikken vil det forekomme at vi ikke kan besvare alle telefonopkald. Kan du ikke komme igennem på telefonen, anbefales det at du skriver en mail til webshop@pindj.dk

HUSK! Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, bedes du se i din spam mappe,
Tjek altid mailadressen før du sender en ordre/tilmelder dig nyhedsbrev - Pind J Design påtager sig ikke noget ansvar for ordrebekræftelser og fakturaer med fejl i mailadressen.

Webordre

Ordrebekræftelse

Husk at tjekke din ordrebekræftelse, kan du ikke finde den kan du måske finde den i din spam mappe.

Priser

Alle priser på pindj.dk er autoberegnet, vi forbeholder os ret til at annullere ordre hvis der er fejl i priserne (se mere i vores betingelser og vilkår).

Hvornår afsendes en ordre

Alle ordre sendes hurtigst muligt, du kan se at din ordre er afsendt, når du har modtaget en faktura.

Bemærk! Der kan i nogle tilfælde være længere leveringstid end angivet på hjemmesiden, i disse tilfælde vil vi kontakte kunderne for nærmere info om levering.

Vi trækker ikke betalingen før at din(e) vare(r) er afsendt.

Bytteret contra returret

Hvad er forskellen på bytte- og retturret.

Vi bestræber os på at tilbagebetale penge hurtigst muligt. Dog beder vi om tålmodighed hvis der skulle gå op til 5-10 dage fra returnering til du har pengene retur, da vi ernød til at have vareri hænde først.

I Webshoppen har du altid 14 dages returret, såfremt der ikke ligger en anden aftale på skrift.

Ret til at bytte en varer kan læses i vores betingelser og vilkår, op til jul kan disse regler variere i henhold til særlige bytteregler i forbindelse med jul.

Du kan ikke fortryde et køb alene ved at nægte modtagelse, du skal i samme forbindelse kontakte Pind J Design på 6221 1292 for at give meddelelse herom.

    

Kundesupport - Betingelser & vilkår - Vurdering af smykker og ure - Kundeklub webshop - FAQ