LIGE NU 15% rabat på ALT* med 

Rabatkode: "FAR15"

*Se tilbudsbetingelser her
 LIGE NU 15% rabat med 

Rabatkode: "FAR15"

Se tilbudsbetingelser her

 
Background Hex code / Color Name: #000000

Historien om den familieforetagende guldsmed

Det hele startede med en reparationsprisliste, som Peter Pind kørte rundt med til guldsmedebutikkerne på Fyn. Peter Pind havde set behovet for et guldsmedeværksted, der kunne servicere andre guldsmedebutikker. Og det viste sig at være en rigtig god idé, for ordrerne begyndte at tage om sig, og det blev nødvendigt for Peter Pind at ansætte 2 lærlinge til at hjælpe sig. Den 1. marts 1985 indrettede han et værksted samt ikke mindst en butik på ejendommen Østergade 6 i Rudkøbing. Hermed var Pind J Design Guldsmedie en realitet.

       

Det blev til 18 år i Rudkøbing. Peter Pind flyttede i August 2003 Pind J Design Guldsmedie og de i alt 9 ansatte fra huset i Rudkøbing til hjertet af Svendborg i en ejendom, hvor guldsmed Thorum havde haft til huse.

    

I dag har Pind J Design Guldsmedie cirka 20 ansatte, og der er blevet indrettet en moderne og flot butik på Gerritsgade i Svendborg, hvor der forhandles et utal af smykker og ure inden for kendte mærkevarer, og hele tiden forsøges der at efterleve kundernes og modens skiftende trends, og at kunne tilbyde en god og stabil service.

    

Men Pind J Design Guldsmedie har også produktion af egne smykker, ligesom værkstedet laver reparationer for andre guldsmedebutikker over hele landet. Værkstedet har udviklet sig til et af Danmarks førende med sine cirka 10 ansatte, som hver dag udfører førsteklasses arbejde.

    

Tillige er Pind J Design Guldsmedie også blevet en webshop, hvorfra såvel erhvervskunder som private fra hele landet handler.

     

Pind J Design er med årene blevet ikke så lidt af et familieforetagende, idet det er svigerdatter Christina, der tager sig af butikken. Og på værkstedet er såvel datteren, Malene, som sønnen, Thomas, begge blevet udlært som guldsmede. Malene er nu i gang med nye udfordringer. Thomas er videreuddannet til juveler og er stadig på værkstedet.

      

Den yngste af parrets tre børn, Sidsel, har hjulpet til i butikken og med webshop, hun bor i København i dag og har taget en PBA i International salg og marketing, hun har været ansat som Salgs- & Marketingskoordinator i firmaet, men sidder idag i en lignende stilling andensteds i smykkebranchen.

 

D. 1. marts 2020 fyldte Pind J. Design Guldsmed 35 år og vi ønsker fortsat at være den førende guldsmed butik i Svendborg og være en af de største og bedste smykke-/urwebshops i Danmark. 

 

I oktober 2020 åbnede Pind J. Design sin egen webshop af egne importerende kvalitetssmykker, ByPind, www.bypind.dk.

 

        

 

-->