LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 

LIGE NU SPRING SALE
Spar 20% på lækre brands

Se tilbuddene her
 
Background Hex code / Color Name: #f9eaae

 

Om Pind J. Design - Vores familiehistorie

Et guldsmedeværksted/butik blev født 

Det hele startede med en reparationsprisliste, som Peter Pind kørte rundt med til guldsmedebutikkerne på Fyn. Peter Pind havde set behovet for et guldsmedeværksted, der kunne servicere andre guldsmedebutikker. Og det viste sig at være en rigtig god idé, for ordrerne begyndte at tage om sig, og det blev nødvendigt for Peter Pind at ansætte 2 lærlinge til at hjælpe sig.
Den 1. marts 1985 indrettede han et værksted samt ikke mindst en butik på ejendommen Østergade 6 i Rudkøbing. Hermed var Pind J. Design Guldsmedie en realitet.

       

Velkommen til hjertet af Svendborg

Det blev til 18 år i Rudkøbing. Peter Pind flyttede i August 2003 Pind J Design Guldsmedie og de i alt 9 ansatte fra huset i Rudkøbing til hjertet af Svendborg i en ejendom, hvor guldsmed Thorum havde haft til huse.

    

 

 

20 ansatte og masser af smykke- og urmærker

I dag har Pind J. Design Guldsmedie cirka 20 ansatte, og der er blevet indrettet en moderne og flot butik på Gerritsgade i Svendborg, hvor der forhandles et utal af smykker og ure inden for kendte mærkevarer, og hele tiden forsøges der at efterleve kundernes og modens skiftende trends, og at kunne tilbyde en god og stabil service.

    

Egen kollektion af smykker og Danmarks førende værksted

Men Pind J. Design Guldsmedie har også produktion af egne smykker, ligesom værkstedet laver reparationer for andre guldsmedebutikker over hele landet. Værkstedet har udviklet sig til et af Danmarks førende med sine cirka 10 ansatte, som hver dag udfører førsteklasses arbejde.

    

WWW.PINDJ.DK - Din online smykkeforretning

Pind J. Design Guldsmedie har nu også fået egen webshop som man kan finde på www.pindj.dk. Her er det muligt for både erhvervskunder og privatkunder at handle fra hele landet - med samme gode service og endda hurtig levering. 

   

 

Et rigtigt familieforetagende

Pind J. Design er med årene blevet ikke så lidt af et familieforetagende. På værkstedet er både datteren, Malene og sønnen, Thomas, begge blevet udlært som guldsmede. Malene er nu i gang med nye udfordringer, men Thomas har videreuddannet sig til juveler og er stadig på værkstedet.

Den yngste af parrets tre børn, Sidsel, har hjulpet med butikken og med webshoppen. Hun bor i København i dag og har taget en PBA i International salg og marketing. Hun har været ansat som Salgs- & Marketingskoordinator i firmaet, men sidder i dag i en lignende stilling andensteds i smykkebranchen.

 

 

 

Generationsskifte i 2022

I 2022 blev Pind J. Design givet videre til næste generation hvor sønnen, Thomas Pind Jørgensen, overtog virksomheden. Thomas's kone Christina Pind Jørgensen tager sig af butikken og er også med til at sætte de store streger for virksomhedens beslutninger. Du kan stadig finde Thomas på værkstedet hvor han udover at varetage virksomheden også hjælper til med diverse værkstedsopgaver.

 

 

 

Over 35 år med smykker og ure 

D. 1. marts 2020 fyldte Pind J. Design Guldsmed 35 år, men de mange år på bagen har ikke gjort ambitionerne mindre og vi ønsker fortsat at være den førende guldsmedbutik i Svendborg og være en af de største og bedste smykke-/urwebshops i Danmark.

        

-->