Georg Jensen Living

Det danske og internationalt anerkendte smykkemærke Georg Jensen har over 100 års erfaring med smukt kvalitetshåndværk og er et klassisk og tidløst designikon. Her finder du Georg Jensen Living som er Georg Jensens designs til hjemmet i mange forskellige udformninger. Udvalget spænder bredt og du kan finde smukke lysestager, lamper, bestik, vaser, fade og meget meget mere i det stilrene design fra Georg Jensen. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Alt til hjemmet med Georg Jensen Living

Det danske brand spænder bredt over sine kreationer til hjemmet. Der er noget til enhver lejlighed og område i hjemmet og med inventar fra Georg Jensen Living er du sikret at skille dig ud og løfte hjemmets nordiske, balancerede design til hidtil uopnåede højder. Skal du bruge en gave er det også oplagt at gå på opdagelse i Georg Jensen Living universet, hvor du finder alt til hjemmet. 
 

Georg Jensen er blevet et mærke man går til når man skal kræse for sig selv og sine kære og finde det ypperste i dansk design og kvalitet.  I Georg Jensen Living findes en lang række kollektioner der har været med til at skabe nye standarder for smukt skandinavisk design til hjemmet. Mon ikke du er stødt på den ultra ikoniske termokande fra Georg Jensen Bernadotte kollektionen eller Koppel kanden og Cobra lysestagerne?  

 

Udforsk alle vores produkter fra Georg Jensen Living på siden her.

 

Bernadotte og Cobra kollektionerne fra Georg Jensen Living