Georg Jensen smykker

Georg Jensen repræsentere unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetiske design. De har i mere end 100 år fremstillet smukke klassiske smykker som aldrig går af mode. Georg Jensen er særlig kendt for deres Georg Jensen Daisy kollektion, der er inspireret af den danske national blomst margueritten. Se hele vores store udvalg af Georg Jensen smykker her. Du kan også finde Georg Jensen's Living serie med bolig tilbehør.

Filter
Sorter efter

Georg Jensen smykker

Georg Jensen er en dansk smykkevirksomhed, som repræsentere unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetiske design. Georg Jensen har i mere end 100 år fremstillet smukke klassiske smykker som aldrig går af mode..
Pind J. Design er autoriseret forhandler af Georg Jensen smykker og føre hele sortimentet fra Georg Jensen. Vi har et stort udvalg af Georg Jensen armbånd, Georg Jensen øreringe, Georg Jensen halskæder og Georg Jensen ringe.

Klassiske Georg Jensen smykker

Georg Jensen er kendt for deres klassiske smykker som aldrig går af mode. Georg Jensen er særlig kendt for deres Georg Jensen Daisy kollektion, som er inspireret af Danmarks national blomst margueritten og som har været en favorit for generationer af kvinder. Senest er det den smukke Georg Jensen Moonlight Grapes kollektion samt Georg Jensen Torun kollektion, som er blandt to  af favoritterne.
Alle Georg Jensens smykker er håndlavet og i god kvalitet. Se videoen og få et indblik i den unikke arbejdsproces der er bag hvert enkelt Torun smykke.

Køb billige Georg Jensen smykker her

Køb dine Georg Jensen smykker online hos Pind J. Design. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og kan tilbyde et bredt udvalg af de mest populære smykke kollektioner. 
Gør et godt kup i vores Georg Jensen smykker outlet, hvor du spare helt op til 50% på smukke Georg Jensen smykker. Shop vores Georg Jensen smykker udsalg her: www.pindj.dk/outlet-georg-jensen