Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smykker fra Georg Jensen

Ser man sort på hvidt er Georg Jensen et af de mest succesrige designvirksomheder indenfor smykker og boliginteriør. Det var helt tilbage i 1904 at sølvsmed Georg Jensen begyndte sin rejse. Igennem mange årtier har Georg Jensen designet flere smukke kollektioner af både smykker og interiør til hjemmet. Førstnævnte anses i dag som værende af højeste kvalitet. Det er fornemt at eje Georg Jensen og bruges til højtider som gaveideer til konfirmation, fødselsdags og andre begivenheder.
 

Igennem tiden har Georg Jensen lanceret mange smykkekollektioner hvor Moonlight Grapes, Mercy, Offspring, Curve måske er de mest ikoniske. Smykkerne er eksklusive og håndværket er i top. Det er dansk kvalitet som designes i sølv og 18 karat guld med brillanter og diamanter.
 

Stort udvalg af Georg Jensen smykker

For mange er Georg Jensen det højeste indenfor guld og sølv, om det er smykker og interiør. Håndværket kommer fra nogle af de mest dygtigste sølvsmede i verden som Regitze Overgaard, Sophie Bille Brahe, Jacqueline Rabuns samt Vivianna Toruns. Det er designere som kun arbejder med det bedste af det bedste, heraf Georg Jensen.
 

Gennem tiden har Georg Jensen både kastet sig over smykker men også boliginteriør. Her kommer serien Georg Jensen Living ind i billedet med vaser, bestik, lysestager, skåle og meget andet. Specielt kollektionen Bernadotte og Cobra er populære til hjemmet. Holder vi os til smykkerne er der meget at byde på. Georg Jensen har designet alle typer af smykker som ringe, halskæder, armbånd, halskæder, armringe, ørestikker og ure. Uanset hvilken kollektion man har forelsket sig i, kan man kombinere de fine danske smykker med hinanden. Der er rig mulighed for at gå efter de Georg Jensen smykker man kan lide. Om man er vild med Georg Jensen Offspring, Georg Jensen Curve, Georg Jensen Moonlight Grapes eller noget andet, så passer smykkerne til hinanden. Gennemgående tema for smykkerne er den høje kvalitet af flot sølv og guld håndværk. Der er ingen kompromis når det kommer til håndværket. Det er dansk kvalitet som er designet i samarbejde med store smykkedesignere.

Georg Jensen smykker som gaveide

Man oplever oftest at Georg Jensen står øverst på gavelisten fra ønskeskyen. Det er der god grund til. Georg Jensen har noget til enhver lejlighed og har et stort sortiment. Det er både smykker, boligtilbehør, ure og alt indimellem. Du finder sågar gaveideer og barnedåbs ideer i form af smykkeskrin, dåbsrør og sparegris. Det er enhver person der kan få glæde af Georg Jensen, om det er smykker eller til hjemmet. Vi er officiel forhandler af danske Georg Jensen og har et af de største sortimenter online.
 

Køb Georg Jensen smykker hos Pind J. Design

Du finder smykker fra danske Georg Jensen online. Har du forelsket dig i en kollektion som Fusion, Halo eller måske Magic, finder du alle smykker fra Georg Jensen her på siden. Vi har samlet et overblik over de smykkekollektioner som Georg Jensen tilbyder. Nedenunder finder du alle smykker du kan købe på shoppen. Du kan også klikke dig videre til Georg Jensens Living serie med boligtilbehør og gaveideer.
 

Hos Pind J. Design forhandler vi både smykker og boliginteriør fra Georg Jensen. Vi har butik i Svendborg hvor du finder vores store hjørne af smykker som Daisy Marguerit, Offspring, Mercy og andre fine kollektioner. Forkæl dig selv med sølv og 18 karat guldsmykker i dansk håndværk. Vælg den smykke kollektion som tiltaler dig mest eller udforsk alle smykker her på siden fra Georg Jensen.