Georg Jensen - Øreringe

På siden her finder du alle vores øreringe fra Georg Jensen. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og kan tilbyde de nyeste og mest populære øreringe, ørehænger, hoops og ørecreoler fra danske Georg Jensen. Vores udvalg af øreringe findes i både sølv og guld. Alle øreringe fra Georg Jensen bliver tilsendt gratis og vi har hurtig levering. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Øreringe fra Georg Jensen

Det danske brand Georg Jensen har siden 1904 designet smykker, heraf øreringe. Du kan finde øreringe i sølv, guld og diamant som kan bæres helt klassisk eller i et moderne touch. Det handler om at finde netop den type øreringe du ønsker. Georg Jensen er et af de brands som har kastet sig over mange typer af øreringe: Hoops, ørehængere, ørestikker, øre creoler i mange former og materialer. Ligeledes har Georg Jensen designet øreringe som passer til de mange smykke kollektioner der efterhånden tilbydes. Øreringe tilbydes online i serier som Moonlight Grapes, Daisy, Mercy og andre af de populære kollektioner. Nævnte serier er meget enkle og stilfulde. Har man mod på at have noget der er mere vovet, kan Heritage, Fusion, og Reflect være mere iøjefaldende. Det handler i højere grad om hvilken serie du synes passer til din personlighed og dit outfit.

Stort udvalg af Georg Jensen øreringe

Med så mange typer af øreringe at vælge imellem er det op til dig. Det er dansk design når det er bedst, og uanset hvilken en kollektion og materiale du vælger, vil du kunne mærke den høje kvalitet. Du kan gå efter længden på øreringene, typen af øreringe, sølv eller guld eller shoppe efter serier. Nogle af de mest populære øreringe fra Georg Jensen er margueritøreringene. Det bliver ikke mere klassisk og dansk at bære disse. Du kan også være lidt mere iøjefalende med Moonlight Grapes ørecreoler som også er et hit.

 

Hvis øreringene ikke er til dig selv, er det den perfekte gave. Hvem ville ikke elske at få et par Georg Jensen øreringe? Det kan dog være svært at vælge mellem så mange øreringe, men vi har gjort det enkelt og ligetil ved at inddele Georg Jensen smykkerne efter kollektion. Har du allerede en ide til at det skal være Fusion øreringe eller Mercy øreringe, kan du bruge vores sortering og få vist efter popularitet.

Køb øreringe fra Georg Jensen online

Hos Pind J. Design har vi et af landets største online udvalg af Georg Jensen øreringe. Vi har de mest populære øreringe som Marguerit, Moonlight Grapes, Mercy, Offspring og de mere vovende som Fusion, Halo, Infinity og flere. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og har både sølv, 18 karat guld og diamanter at tilbyde. Vælg et par Georg Jensen ørestikke som en investering. De går ikke af møde igen. Nu har Georg Jensen designet siden 1904 og interessen for smykkerne vokser kun.  Der er kort sagt noget til enhver smag i vores online øreringe sortiment. Køber du dine øreringe online, tilbyder vi gratis forsendelse. Alt vi har på lager, sender vi hurtigt indenfor 1-3 hverdage. Vi har også butik i Svendborg, hvor du kan komme forbi og prøve øreringene. Alle vores forsendinger pakker vi selvfølgelig i flotte georg jensen gaveæsker, så modtageren får en god oplevelse.

Du kan også se vores andre smykketyper som ringe, halskæder, armbånd her.

 

Øreringe Georg Jensen