Armbånd fra Georg Jensen

Her finder du alle vores armbånd og armlænker fra Georg Jensen. Bliv inspireret med de flotteste sølv- og guld armbånd fra det danske designer brand, Georg Jensen. Find de populære kollektioner som Moonlight grapes, Offspring, Daisy, Torun og alle de andre kollektioner.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Armbånd fra Georg Jensen

Georg Jensen er måske et af de danske brands vi kan være mest stolte af. Den danske sølvsmed og designer har siden 1904 designet sølv smykker i dansk ikonisk design. En af de smykketyper som mange efterspørg armringe. Der er faktisk mere end 100 år med armringe som stammer helt tilbage til vikingerne. Smykkerne nu er blevet moderniseret og afspejler tidens sølv trend. Georg Jensen har altid været kendt for sin æstetiske udtryk og nordiske design med små personlige detaljer. Armbånd eller armringe er gået hen og blevet noget at man drømmer om at eje. Det er dansk design i flotteste kvalitet.

Stort udvalg af Georg Jensen Armringe

Man kan ikke bare tage og sammenligne et smykke fra Georg Jensen. Det er smykker som er elegante og meget skulpturelle i sit design. Der er både armbånd i tykt sølv og designet tynde feminine modeller. Georg Jensen er dansk kvalitet og et blåstemple på design. Hos Pind J. Design har vi et stort udvalg af danske smykke armringe fra Georg Jensen. Vi har de kollektioner som er efterspurgt: Moonlight Grapes, Daisy, Offspring, Torun, Peak og andre kollektioner. Som officiel forhandler af Georg Jensen har vi både de mest efterspurgte armbånd, men råder også over nyheder og ældre modeller.

Giv et Georg Jensen armbånd i gave

Hvis der er noget som kan få enhver kvinde i knæ, er det smykker. En armring fra Georg Jensen er et rigtig godt bud på den perfekte gave. Det er dansk kvalitet pakket ind i et lækkert smykke med de fineste detaljer. Med sit elegante og tidløse design kan man finde et armbånd til enhver kvinde. Det er skandinavisk design som passer til enhver lejlighed og stil. Om det skal være gaven til den klassiske og raffinerede kvinde, eller til den skulpturelle og moderne dame, har vi gaven. Armbåndet kan bæres enkelt eller sammensættes af andre Georg Jensen smykker.

Kombiner armbåndet med Georg Jensen smykker

Vi tilbyder også øreringe, ringe og halskæder fra Georg Jensen. Det er den helt rigtige mulighed at handle hos os og være sikker på at finde det rigtige. Har du kigget efter en armring længe fra Moonlight Grape serien, skal du selvfølgelig også have ringen og øreringene. Der er også mulighed for at blande kollektioner og stadigvæk bevare det stilfulde look. Vi har et af de største Georg Jensen udvalg online og opdaterer løbende vores kategorier. Fuldend looket med armringe fra Georg Jensen og find andre smykker fra samme brand.

Køb armbånd fra Georg Jensen online

Leder du efter det rette armbånd fra danske Georg Jensen, er du kommet det rette sted. Vi har samlet en god portion armbånd indenfor de mange kollektioner Georg Jensen har designet. Vi har smykker til enhver kvinde og har et godt sortiment til inspiration. Har du forelsket dig i en armbånd, kan du ved samme lejlighed også se vores andre Georg Jensen kategorier som øreringe, halskæder og ringe. Vi har også samlet de mange smykkekollektioner, hvis du er på udkig efter en bestemt serie. Hos Pind J. Design er vi officiel forhandler af Georg Jensen. Det betyder også vi har et bredt og godt udvalg. Bestiller du online, tilbyder vi gratis forsendelse på alt Georg Jensen. Vi tilbyder også lynhurtig levering fra varelager og har selvfølgelig 14 dages fuldfortrydelsesret. Hvis du ønsker at prøve armringen på, har vi egen butik i Svendborg hvor du er velkommen forbi.