Moonlight Grapes af Georg Jensen

En af de måske mest populære smykkekollektioner fra Georg Jensen er den smukke Moonlight Grapes serie. Smykkerne er let genkendelige med deres kugleformer med enten 3, 5 eller 7 dråber. Kollektionen findes som halskæde, øreringe, creoler, ringe, vedhæng, armbånd og meget mere. Som officiel forhandler af Georg Jensen, har vi også et af de største udvalg af Moonlight Grapes smykker. Vi har 14 dages fuld returret og tilbyder hurtig levering. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Moonlight Grapes fra Georg Jensen

Smykkerne fra Georg Jensen kommer i mange designs. Moonlight Grapes er den dristige og personlighedsskabende kollektion som er skabt til alle typer af kvinder. En af de mest måske efterspurgte og innovative smykkerserier fra Georg Jensen. De smukke runde kugler fås i sterlingsølv, forgyldt eller oxideret. Der er rig mulighed for at blande sine smykker i serien da de findes i flere typer både som øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Historien bag Moonlight Grapes kommer fra klaser af vindueranker. Der findes store som små, moderne som umoderne (heraf oxyderet). Moonlight Grapes er designet som enkelt perleformet drue mens andre består af flere små klaser af druer.

Stort udvalg af Moonlight Grape smykker

Der er lavet mange versioner af Moonlight Grape. Der er smykker til dem der er vilde med store drueringe, men der tilbydes også smykker hvor druen er alene. Det grafiske udtryk blev allerede skabt tilbage i 1920’erne og har siden hen vokset i interesse. Kollektionen i dag består både af halskæder, ringe, øreringe, armbånd, vedhæng i sølv, forgyldt, rosa og oxyderet. Det er en af de smykke kollektioner fra Georg Jensen som har vokset sig størst i interesse. Med det store sortiment af smykker er det nemt at have hele kollektionen i sin smykkeskrin. Det er luksuiøse og iøjnefaldende smykker i flot håndværk.

 

Om man er til halskæde, øreringe, creoler, ringe, vedhæng eller noget andet, er Moonlight Grapes fra Georg Jensen er godt valg. Har man forelsket sig i de dråbeformet smykker, er det svært ikke at blive fristet af de andre typer. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og kan derfor tilbyde et af de største online udvalg af Moonlight Grapes. Vi har både armbånd, armringe, ringe, vedhæng, øreringe og sautoir kæder.

Køb Moonlight Grapes smykker online

Hos Pind J. Design er vi vilde med Moonlight Grapes fra danske Georg Jensen. Vores kollektion blomster også af dråbeformet sølvsmykker inspireret af drueklaser i store og små former. Tiden hvor smykkerne blev skabt er forbundet med detaljer, elegance og cocktails. Find de vindrue inspirereret sterling sølv smykker fra Georg Jensen online. Vi tilbyder gratis fragt på Georg Jensen og har 1-3 dages levering fra varelager.

 

Moonlight Grape smykker