Smykker

Her på siden finder du alle vores smykker i form af øreringe, halskæder, ringe, armbånd mm. Du finder alle former for smykker i sølv, guld, hvidguld og forgyldt, rhodineret, sølv og rosa forgyldt. Find smykker med brillanter eller syntetiske sten. Du kan gå op opdagelse blandt alle vores smykker og find netop det du søger. Vi tilbyder fri fragt over 399kr.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Smykker hos Pind J. Design

Som guldsmed forhandler har vi et bredt sortiment af de fineste sølv og guld smykker. Vi har smukke, minimalistiske, smarte, flotte, stilfulde smykker fra de førende brands. Vi har måske et af landets største udvalg af smykker fra verdenskendte brands og producerer også vores egne håndlavet smykker. Du finder smykker til både fest og hverdag, både nye som gamle smykker. På siden finder du ringe, øreringe, armbånd, halskæder, armringe, kæder, vedhæng, ankelkæder, brocher og meget mere. Vi har et stort udvalg af de fineste og smukkeste smykker og tilbyder gratis fragt over 499kr.
 

Kæmpe sortiment af smykker til damer

Der findes så mange smykker at vælge imellem at det kan være umuligt at finde det rette. Vi har gjort det nemt ved at opdele vores smykke kategori i underkategorier: Ringe, armbånd, halskæder, øreringe og vielsesringe. Det er her på siden at du kan starte din søgning efter det rette smykke. Alle de smykker som vi forhandler er fra store brands og mærker som producerer i bedste kvalitet. Det er smykker vi kan stå indenfor og som holder sin form og belægning i flere år. Det kan ske at smykkerne med tiden mister sin glans, men her kan den rette smykkepleje gøre underværker.
 

Det handler om at finde det smykke der passer til en. Der er så mange forskellige typer smykker til kvinder på markedet at du kan lede for evigt. I nogle tilfælde har du måske en ide om hvad motivet skal være, hvilket mærke det skal være, hvad prisen må være eller type materiale. Alt dette har vi gjort nemt ved at inddele vores side i kategorier og lade dig filtrere på størrelser, pris, mærke og andet relevant. Med så stort et udvalg og med så mange muligheder, tør vi næsten love at du finder det du skal bruge. Det kan også være du finder det rette smykke og måske falder over et af vores ure som vi også forhandlere.
 

Udforsk de mange smykkebrands online

Som et af landets førende guldsmed værksteder har vi også butik og webshop med stort smykke sortiment. Vi forhandler nogle af de største mærker som Georg Jensen, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Julie Sandlau, Mads Z samt vores eget håndværk, Pind J. Vi forhandler kun mærker af vis kvalitet for at garanterer den bedste oplevelse for vores kunder. Du kan mikse og matche blandt de mange brands. Måske en ring fra Pernille Corydon, et par øreringe fra Mads Z, en halskæde fra Enamel Copenhagen og et armbånd fra Julie Sandlau. Det kan også være du ønsker helt håndlavet smykker efter eget ønske. Det kan vores guldsmede hjælpe med at lave til dig.
 

Med så mange forskellige brands dækker vi bredt indenfor smykker og ure. Som guldsmed webshop og butik kan vi næsten garanterer at du finder det du søger. Om det skal være smykker til dig selv eller som gave, så finder vi det du skal bruge. Du kan nemt sammensætte smykker fra forskellige mærker og skabe det outfit du ønsker. Om det er til enhver eller til fest er op til dig. Der er uendelige muligheder for at vælge de smykker der matcher din stil.
 

Håndlavede smykker fra Pind J.

Som nogle af de førende tilbyder vi også håndlavet smykker. Vi har egne autoriseret og udlærte guldsmede som kan lave egne smykker. Med vores kollektion Pind J Collection finder du herreringe, vielsesringe, forlovelsesringe, allianceringe, vedhæng med dyr, loge smykker, brocher og meget andet. Der er rig mulighed for at vælge noget eksisterende men du kan også få speciallavet dine egne smykker. Igennem tiden har vores guldsmede lavet mange unika smykker du måske kan finde inspiration til her. Ikke nok med dette, så tilbyder vi også at omsmelte gammel guld og lave nye smykker ud af det. På den måde kan du bevare minder og arvestykker i nye smykker. Vi er nogle af de få som bevarer affektionsværdien efterfølgende.
 

En håndlavet vielsesring er en unik gave til ham/hende som du skal dele livet med. Det er en flot gave og en måde at fortælle personen hvor speciel personen er for vedkommende. Vi laver håndlavet vielse- og forlovelsesringe fra værkstedet i Svendborg. Du kan også få lavet andre smykketyper som dameringe, guldsmykker, loge odd fellows, låse, tandsmykker og emblemer. Der er ikke de smykker vi ikke kan hjælpe med at lave.
 

Køb alle smykker online hos Pind J. Design

Du finder et stort udvalg af smykker online her på siden. Vi er guldsmed butik, værksted og webshop i Svendborg. På webshoppen kan du handle tusindvis af smykker fra kendte designere og få lavet dine helt egne håndlavet smykker. Vi tilbyder smykker indenfor alle typer af kategorier som øreringe, armbånd, halskæder, ringe, ankelkæder og mere. Der er uendelige muligheder og vi kan næsten lave alt det du har i tankerne. Som smykkeforretning har vi landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet nemt og hurtigt i andre guldsmedbutikker. Vi har samtidig 30 dages bytteret selv og 14 dages fuldreturret. Vi tilbyder gratis fragt over 499kr og har en kundeklub der giver 12% rabat ved tilmelding. Dette gælder også på håndlavet smykker og fra de store brands. Oplev det store udvalg af kvalitets smykker og find lige netop det smykke du leder efter hos Pind J. Design.
 

Du finder også et af Fyns største udvalg af ure som kan supplerede dine smykker. Kombiner smykker og ure og find inspiration hos Svendborgs største guldsmed webshop og butik.