Offspring af Georg Jensen

Offspring er smykkekollektionen fra Georg Jensen, som binder relationer sammen. Smykkerne er et symbol for et livslangt venskab, hvor det lille smykke beskytter det store. Smykkerne er designet af Jacqueline Rabun med filosofien om at skabe smykker, der sætter gang i følelserne.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Offspring smykker fra Georg Jensen

Historien bag Offspring smykker bygger på en relation. Det kan være det stærke bånd mellem et par eller måske mellem mor og barn. Det er det livslange venskab som Offspring er designet efter. Om det er ringe, halskæder, armbånd eller andet, så opstår relationen med Offspring smykker. Kollektionen er designet af den amerikanske smykkedesigner Jacqueline Rabun. Hendes smykke filosofi var at skabe et smykke der satte gang i følelserne og afspejler essensen af den inderste skønhed. Med inspiration fra livets elementer som følelser, fysik og det spirituelle skabte hun i samarbejde med Georg Jensen Offspring kollektionen. Smykkerne er inspireret af kærlighed, hvad end den opstår imellem. Ideen er at Offspring ringene skal symbolisere en beskyttelse. Den store ring beskytter den mindre men smykkernes bindes sammen.

Stort udvalg af Offspring smykker

I Offspring serien findes der mange muligheder til at binde relationer sammen. Man kalder smykkerne for mor-barn smykker da de symbolisere et livslangt venskab. Det kan være i form af ørestikker, halskæde, ring, armbånd. Hos Pind J. Design har vi et stort udvalg af Offspring smykker og vi er officiel forhandler af Georg Jensen. Smykkerne tilbydes i 18 karat guld eller i sterlingsølv, med eller uden diamanter. Det er den perfekte gaveide til den man holder af. En unik mulighed for at skabe et bånd til hinanden.

 

Her på siden finder du vores sortiment af Offspring smykker fra danske Georg Jensen. Smykkerne er designet efter tidenstrend af Jacqueline rabun i et tidløst udtryk. Hele kollektionen består af halskæder, øreringe, ringe og armbånd i dansk kvalitet. Nogle af smykkerne kan endda købes med diamanter i form af små smukke detaljer.

Køb Georg Jensen Offspring smykker online

Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og har et af landet største online udvalg af smykker. Køber du dine Offspring smykker online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi har også fysisk butik i Svendborg hvor du kan opleve og prøve smykkerne på. Ikke nok med Offspring, så har vi også andre smykkekollektioner fra Georg Jensen som Moonlight Grapes, Mercy, Daisy Marguerit og mange flere.   

 

Offspring smykker