Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Daisy Marguerit smykker fra Georg Jensen

Det er de færreste som ikke har bidt mærke i den ikoniske Marguerit kollektion fra Georg Jensen. Den er elsket for sit elegante udtryk og fås i mange smykketyper. De smukke marguerit smykke er blevet et ikon indenfor dansk smykke design. De kommer i sølv eller forgyldt med emalje på bladene. Historien bag smykkerne tog sin fart da Dronning Margrete begyndte at bærer blomster smykkerne – navnet Daisy kommer fra Dronningens kaldenavn.

Historien om den smukke marguerit stammer langt tilbage. Den danske nationalblomst er en marguerit og kan opleves alle steder. Det har gjort at mange designere har taget den smukke blomst til sig og dødeliggjort den til en kollektion. Georg Jensen har skabt Daisy som består af øreringe, armbånd, ringe og halskæder i samme udtryk. Den store popularitet skyldes at Prinsesse Margrethe i 1940 modtog en særlig udgave af Daisy smykken og siden hen stadigvæk bære det efter sin nye titel som Dronning af Danmark. På den måde har Daisy Margurit smykken opnået kongelig status og er en af Georg Jensen mest efterspurgte serier.

Stort udvalg Marguerit smykker

Daisy Marguerit smykker findes i ringe, øreringe, vedhæng, halskæder og armbånd. Det er især Marguerit ringen og øreringene som er blandt favoritterne. Smykkerne er den perfekte gaveide til konfirmanten, til mors fødselsdag eller til at overraske sin kære. Serien kan bæres af alle aldre. Da smykkerne er sølv og forgyldte er prislejet også attraktiv for den yngre målgruppe. Har man forelsket sig i selve designet, er man nød til at eje alle smykketyper. Ser man på Daisy smykker i dag er det den perfekte gave til studenten eller til konfirmander. Kollektionen har mange målgrupper og vækker stor interesse for alle. Det er et stykke officielt dansk design som forbindes med de fineste vi har.
 

Køb Georg Jensen Daisy smykker online

Daisy smykken har rødder i Danmark og har været et ikon blandt kvinder gennem mange generationer. Det er den danske nationablomst som Georg Jensen har gjort til sit eget design. Daisy Fingeringen er nok den mest populære smykke fra serien sammen med Daisy ørestik i sølv forgyldt. Begge typer kan købes hos Pind J. Design. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og tilbyder flere smykker fra Marguerit kollektionen. Hvis du er vild med serien, kan du se alle vores andre smykker i samme stil med blomsten. Du kan købe online eller komme forbi vores smykke butik i Svendborg. Vi tilbyder gratis fragt på Daisy Marguerit smykker og leverer alt indenfor 1-3 hverdage som er på lager.

Du kan også se vores andre Georg Jensen smykker her.

 

Daisy Marguerit smykke