Torun af Georg Jensen

Torun er en stilfuld og tidsløs smykkeserie fra Georg Jensen. Torun smykkerne består af smykke ringe og armringe i sølv, guld og rosaguld. Georg Jensen Torun er feminine og stilrene armringe og ringe, som ikke er udformet alene for skønhedens skyld, men også med øje for funktion og form. Alle Torun smykker er håndlavet og bliver lavet ud fra et stykke metal. Som officiel forhandler af Georg Jensen tilbyder vi Torun smykker. Se hele vores udvalg af Torun ringe og armringe hos Pindj.dk. Vi tilbyder 14 dages fuldreturret og har hurtig levering.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Torun

Ønsker man noget helt elegant og moderne, er Torun fra Georg Jensen er smuk kollektion. Det var oprindeligt den afdøde Vivianna Torun Bülow-Hübe som lagde identitet til den smukke kollektion. Vivanna var kendt som en af de dygtigste sølvsmede i faget fra det 20 århundrede. En af hendes mest elegante kollektion var Torun som blev lanceret i 2015. Det var den tidløse og iøjefaldende sølv smykke stil der var udformet med tanke på et løfte om at være stærkere sammen end hver for sig. Kollektionen er inspireret med 2 halvdele der fuldender hinanden. Det gør armbånd og ringe til et elegant symbol på ægte kærlighed. I samme symbolske ånd er Mercy og Offspring også. 
 

Stort udvalg af Torun smykker

Det der gør smykkerne helt specielle er det symbolske bag. Smykkerne er designet ikke alene for skønhedens skyld men for både form o funktion. Det er en kollektion der taler direkte til hjertet med budskabet om sammenhold. Ringene er lavet lukket så de ikke kan åbnes og det siges at man skal tage et nummer større end normalt. Det var Vivianna Torun Bülow-Hübe der fik ideen til smykkerne i 1968 og siden hen er smykkerne kun blevet mere populære. Det har altid været med tanke på at skabe noget tidløst som kunne bæres af den helt unge målgruppe eller til kvinder der var aldrende. Fundamentaltet i smykkerne kom fra sølvarbejdet, men blev senere hen lanceret med 18 karat guld og i flere smykketyper som armringe og ringe. Det der dengang var et symbol på sammenhold er kun blevet styrket igennem de to halvdele som symbol på ægte kærlighed.
 

Køb Georg Jensen Torun smykker

Hos Pindj.dk finder du et spændende udvalg af de smukke Torun smykker. Kollektion blev oprindeligt lavet af den afdøde svenske stordesigner indenfor sølv, Vivianna Torun Bülow-Hübe. Kollektionen kom ud i 2015 med samme værdier som tilbage i 1968: Sammenhold og kærlighed. I dag er kollektionen en af Georg Jensens mest ikoniske og et ægte symbol på kærlighed igennem et smykke. Her på siden finder du hele vores kollektion og du kan samtidig se alt på lager i butikken i Svendborg. Vi har gratis fragt på alt Georg Jensen og tilbyder 30 dages fuldreturret.