Fusion af Georg Jensen

Vi tilbyder den eksklusive Fusion kollektion fra Georg Jensen. Som officiel forhandler af Georg Jensen finder du smykker fra Fusion kollektionen hos Pind J. Design. Vi tilbyder også et spændende udvalg af Fusion ringe. Se alle vores smykker fra Georg Jensen her

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Fusion

Er du til at mixe og matche dine smykker, er Fusion fra Georg Jensen en kollektion som hylder dette. Smykkerne er designet til at fortælle en unik enestående historie. Nemlig din historie. Der er uendelige mange kombinationer og muligheder for at sammensætte smykker, vedhæng og ringe til det helt rigtige look. I kollektionen findes ringe, øreringe, vedhæng i materialer som rosa guld, hvidguld og diamanter, alt i 18 karat. Det er kollektionen som sætter en prestige i smykke dansk designet smykker.

 

Kombiner Georg Jensen Fusion smykker

Fusion er som ordet beskriver en fusion mellem flere typer af smykker og mønstrer. Det kan være to halve øreringe i 18 karat hvidguld kombineret med 18 karat guld som skaber et personligt look. Det er en unik mulighed for at sammensætte præcis den synergi mellem de forskellige materialer som man ønsker sig. Designeren Nina Koppel har haft en vision om at skabe en kollektion af de fineste smykker i højeste kvalitet som kunne sættes sammen som man ønsker. De mange kombinationsmuligheder har gjort at Fusion siden 1995 har været en stor favorit for smykkeelskere verden over.

 

 

Stort udvalg af elegante Georg Jensen Fusion

Fusion er en af de mere elegante smykker kollektioner fra Georg Jensen. Smykkerne er alle i 18 karat guld. Det er rosa, hvidguld og guld som findes i kollektionen. I kollektionen findes også flere smykkertyper som halskæde, ringe, vedhæng samt armring. Fælles for dem alle er at de er designet i 18 karat guld.

 

Køb Georg Jensen Fusion hos Pindj.dk

Hvis du er vild med statement smykker og mulighed for at sammensætte dine egne kombinationer, bliver du vild med Fusion smykker fra Georg Jensen. Alle smykker er designet i 18 karat guld og findes i dele så de kan sammensættes til dit eget unikke smykke. Der er et væld af muligheder for at skabe lige præcis den ring, halskæde eller armbånd som du leder efter. Vi er autoriseret forhandler af Georg Jensen og tilbyder gratis forsendelse på alt. Vi tilbyder ligeledes 14 dages fuldreturret og 30 dages bytteret.