Halskæder fra Georg Jensen

Se vores store udvalg af halskæder fra Georg Jensen. Vores sortiment af halssmykker varierer og der er noget for enhver smag. Find de nyeste halskæder og smykker fra Georg Jensen. Du kan også se vores mest populære halsskmykker fra Daisy og Moonlight Grapes kollektionen. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og tilbyder hurtig levering fra varelager.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Halskæder fra Georg Jensen

Er du vild med dansk smykke design, så bliver du forelsket i Georg Jensen. Siden 1904 har Georg Jensen designet kompromiløs smykker i form af halskæder, armbånd, ringe, øreringe og mange andre smykketyper. Med så mange smykketyper tilgængelig er spørgsmålet om du er den dristige/gramatiske eller ønsker et underspillet og klassisk smykke. Vi har halskæder i sølv, guld og diamant som kan klæde enhver kvinde. Kombiner halskæden med dit eget vedhæng fra Georg Jensen og skab din egen personlige smykkestil. Find en Georg Jensen halskæde her på siden som kan pynte din hals/bryst og holde i mange år frem.

Stort udvalg af halskæder og vedhæng

Georg Jensen har på mere end 100 år skabt sølvsmykker i højeste kvalitet. Det betyder også et stort udvalg af halskæder i mange former. Georg Jensen er kendt for sine sølv smykker, men tilbyder også halskæder i guld eller en kombination. Det er tidløst og klassisk og passer rigtig godt ind i vores danske smykke kultur. Der er fokus på detaljer så enhver kvinde kan finde den halskæde der passer perfekt til resten af looket.

Georg Jensen er især kendt for god kvalitet, men også smykkesortimentet er imponerende. Det er ikke kun en type model som tilbydes. Det kan være at Marguerit serien passer til dig. Måske er du vild med Moonlight Grapes eller er faldet for de smukke Hearts of Georg Jensen. Det handler om at finde det smykke du er vild med, finde størrelsen og om man ønsker sølv eller 18 karat guld.

Dansk smykkekvalitet fra Georg Jensen

Alle halskæder og vedhæng er lavet i de fineste håndværk. Hver af smykkeserierne ønsker at fortælle en historie. Det handler bare om hvilken en historie du er hovedpersonen i. Smykker er et personligt valg og skal passe til dig som bære det. Halskædene er udarbejdet efter det bedste håndværk og de små detaljer kommer virkelig til udtryk. Det kræver ikke lang tid at se at ens halskæde er fra Georg Jensen. Med så stor en kollektion, giver det også lejlighed til at have flere smykketyper fra samme serie. Har du forelsket dig i Daisy marguerit, kan du også finde ringe og øreringe i samme serie.

Køb halsklæder fra Georg Jensen online

Som officiel forhandler af Georg Jensen kan vi tilbyde et stort sortiment af smykker. Vi rummer over de mest efterspurgte serier og har vedhæng i sølv, 18 karat guld og diamant. Vi har halskæder fra Hearts of Georg Jensen, Heritage, Magic, Fusion, Moonlight, Infinity og mange flere. Du kan købe din halskæde online, enten til dig selv eller til gave. Det er den perfekte gaveide til din partner, hvis hun skal overraskes. Køb dine halskæder og vedhæng online hos Pind J Design. Vi har også fysisk butik i Svendborg hvor du kan komme ind og finde den rette længde og det rette vedhæng. Vi har gratis forsendelse på alt Georg Jensen og din smykke kommer i en flot gaveæske pakket smukt ind. Alt på lager, afsender vi allerede så du har det indenfor 1-3 hverdage. Udforsk vores store Georg Jensen smykke sortiment – vi har også Georg Jensen Living og Georg Jensen ure i vores online sortiment.