Möbius af Georg Jensen

Find Möbius smykker fra Georg Jensen hos Pindj.dk. Vi kan tilbyde Möbius smykker i form af ørestik, vedhæng, øreringe, ringe, brocher og mere. Find de smukke sølvsmykker fra Georg Jensen. Vi har 14 dages fuld returret og tilbyder hurtig levering.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Möbius

Kollektionen er en klassiker fra danske Georg Jensen. Designet tilbage i 1968 opstod ideen til at lave en kollektion med det geometriske udtryk. Indenfor matematikkens verden er en MÖBIUS en form med en overflade og en skarp kant. Gennem hele kollektionen ser man de tydelige spor af den geometriske skønhed, der former seriens smykker. Smykkerne kan beskrives som små kunstværker og er måske et af Georg Jensens mest ikoniske kollektioner med tanke på kreativitet og linjer.
 

Stort udvalg af MÖBIUS smykker

Georg Jensen har i kollektionen arbejdet med mange smykketyper, alt sammen lavet i sterlingsølv 925s. Du finder ørestikker, halskæder, armringe, ringe og alt imellem. Smykkerne er næsten som kunstværker i sin form. Der er kælet for alle tænkelige former for linjer med tanke på det geometriske univers. Det er smykker på sit højeste indenfor sølvsmedeverdenen. Er du faldet for smykker med overflade og skarp kant, kan du blive endnu mere forelsket i hele kollektion fra Georg Jensen.
 

Køb MÖBIUS smykker fra Georg Jensen online

Her på siden finder du udvalget af MÖBIUS smykker fra Georg Jensen. Vi er officiel forhandler og har gratis fragt på alle smykkerne. Du finder mange størrelser og varianter så du kan komme hjem med den rigtige størrelse. Udforsk de kunstneriske smykkeværker, som har eksisteret siden 1968 og nu stadigvæk er tilgængelig fra Georg Jensen selv. Vi er Svendborgs førende guldsmed butik, værksted og webshop.