Smykker til herrer fra Georg Jensen

Som officiel forhandler af Georg Jensen har vi også et spændende udvalg af smykker til herrer. Vi tilbyder flotte sølv manchetknapper i mange designs til en god pris. Du finder også moderne armbånd til mænd i sølv. Hele udvalget af herresmykker fra Georg Jensen, finder du her på siden. 

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen herresmykker

Smykker er ikke kun til kvinder. Danske Georg Jensen er et glimrende bevis på dette. Siden 1904 har der været designet smykker og herresmykker er også i sortimentet. Smykker til mænd behøver ikke at skabe en masse opmærksomhed. Det handler i stedet om de små elegante detaljer som gør underværket for looket. Det kan være Georg Jensen ringe, manchetknapper, armbånd i et maskulint udtryk så manden føler sig som manden. Herresmykker fra Georg Jensen er til alle mænd som ønsker det ekstra finish til looket. Georg Jensen har lanceret en række maskuline smykker der fremhæver mandens bedste sider. Det kan være til businessmanden som skal have et par manchetknapper til tøjet eller til familiefaren der vil have ønsker at vise sin maskuline side frem med en flot smithy sølvring. Smykker er ikke kun for kvinder – det er den perfekte anledning til gaveide at forkæle din far, businesspartner, søn eller ven med herresmykker.

Vælg imellem flere smykketyper

Georg Jensen har designet flere typer af herresmykker heraf Smithy kollektionen. Smykkerne udstråler mandighed og maskuliitet og er designet i et råt look så det føles mandigt og elegant. Her tilbydes blandt andet vores armringe. En af de helt store gaveideer er manchetknapper fra Georg Jensen. Det er til manden som måske mangler den ekstra lille detalje til festlige lejligheder eller til business looket. Det er maskuline smykker som giver looket den ekstra udstråling af selvsikkerhed. Vi kan tilbyde masser af masketknapper fra Georg Jensen online. Det er en rigtig god gaveide at forkæle sin mand eller partner med manchetknapper. Det giver ens outfit en helt ny dimention af detaljer.

Manchetknapper er det helt rigtige til skjorterkrigernene som ønsker en diskret men stilsikker opgradering af de klassiske skjorter. Det er unikt og maskulint og svært at tage øjene fra.

Køb smykker til herre fra Georg Jensen online

Du går bestemt ikke galt i byen hvis du leder efter herresmykker fra Georg Jensen. Vi rummer over et spændende udvalg af manchetknapper og armringe i de flotteste maskuline detaljer. Det er den perfekte anledning til at give business eller festlooket den ekstra detalje. Selvom smykken er lille, giver den opmærksomhed på den helt rette måde. Det handler om at føle sig mandlig og gå med smykker som udstråker dette – det gør herresmykker fra Georg Jensen.

 

Du kan købe online hos Pind J. Design og få alle herresmykker afsendt gratis. Alt vi har på lager, afsender vi indenfor 1-3 hverdage. Vi er officiel forhandler af Georg Jensen og har selvfølgelig også smykker til kvinder. Som en ekstra bemærkning har vi selvfølgelig også Georg Jensen Living produkter som barsæt, business kortholder, nøglebundt og andet til manden. Vi kan også tilbyde at fuldende looket med et Koppel herreur. Find alt Georg Jensen til herre hos Pind J. Design.

 

Georg Jensen Manchetknapper