Magic af Georg Jensen

Som officiel forhandler af Georg Jensen tilbyder vi den populære Magic kollektion på pindj.dk. Find et stort udvalg af Magic smykker i form af øreringe, halskæder, armringe og ringe. Køb dine Magic smykker fra Georg Jensen hos Pindj.dk. Vi tilbyder 14 dages fuld returret og hurtig levering.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Georg Jensen Magic

Det bliver ikke mere magisk end Georg jensen kollektionen, Magic. Ringe, armbånd, halskæder og øreringe er alle inspireret af naturens former og den perfekte kontrast til kvindens indre skønhed. Det er den populære smykke designer Regitze Overgaard som har skabt en smuk kollektion af smykker af guld, hvidguld og diamanter. Det er smykker som kan kombineres, mixes og matches på kryds og tværs. 

Stort udvalg af Georg Jensen Magic smykker

Med kollektionen, Magic, for du smykker som blev designet i 2018 med inspiration til naturens livende former. Det er en fin kollektion som har til sinde at fremhæve kvindens naturlige skønhed. Guldsmykkerne er specielt sensuelle men samtidig utrolig minimalistiske. I kontrakt med diameter og perler skabes nye udtryk og nye veje til at mikse sit look på. Smykkerne er skabt så de kan kombineres med de andre smykketyper i kollektionen. Det kunne være ringe som er flettet sammen eller i kontrast med en halskæde.
 


 

Kollektionen har tanke på at klæde enhver anledning. Om det er afslappet eller klædt på til fest så skaber smykken magi, heraf navnet. De smukke organiske smykker gøres levende og interessante så man hverdag får lyst til at have smykkerne på for at skabe lidt ekstra magi. Det er feminine smykker med så mange kombinationer der kan trylles frem. Perfekte smykker som 18 karat guld, hvidguld eller diamanter – perfekt til at skabe lidt magi i hverdagen. Magien kan også opstå ved at kombinere andre kollektion fra Georg Jensen som Curve, Mercy eller måske Offspring smykkerne?

Køb Georg Jensen Magic online

Hos Pindj.dk finder du et kæmpe udvalg af smukke Magic smykker fra kollektionen. Du finder Magic øreringe, halskæder, ørestikker, ørespyd, ørekrog, armbånd, tråd øreringe, ringe og smykketyper. Det er kun fantasien der sætter grænser i denne eksklusive kollektion. Skab det magiske look som dagen byder på, uanset om det er 18 karat guld, perler eller hvidguld. I butikken i Svendborg kan du se og prøve smykkerne, men du kan også finde dem her på siden. Du kan roligt blive inspireret da det er den populære smykke designer Regitze Overgaard som har lavet denne kollektion. Hokus pokus, Magic smykker i fokus. Vi tilbyder gratis fragt på alt Georg Jensen og har 30 dages bytteret.