Aqua ure fra Certina

Her på siden finder du alle kollektion Certina Aqua som består af dykkerure. Alle Certina Aqua kommer med højt vandtryk, skruekrone, safirglas og DS-teknologi for maksimal modstand. Gå på opdagelse blandt Certina DS Action og Certina DS PH dykkerure her på siden. Vi er officiel forhandler af Certina og sender alle ure i original ur kasse og fragtfrit i hele Danmark.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Stort udvalg af dykkerure

Det er ingen hemmelighed at Certina er et prestige mærke som har mere end 130 år på bagen. Urene er designet deres præcision, pålidelighed og sporty karakter. Det mærkes allerede ved første berøring at der er tale om kvalitet schweizisk ur. Hele fundamentet bag Certina og deres dykkerure bygger på et seriøst sport brand der ikke kun ser godt ud, men også har ufattelig høj kvalitet.
 

Aqua kollektionen fra Certina er opbygget som dykkerure. Det er alt fra rustfrit stål, til safirglas til kvalitet urværk, enten automatisk eller kvarts drevet. I næsten alle dykkerure fra Certina med automatisk urværk er der indbygget Powermatic 80. Urene får en gangreserve på hele 80 timer, før de kræver bevægelse og skal trækkes op. I urene er der også PRECIDRIVE™ der hjælper batteriet med at forblive nødagtig hele året og ikke taber sekunder.
 

Med et dykkerur fra Certina får man et slidstærkt, robust og dykkervenligt ur med justerbar rustfri lænke så våddragt kan være komfortabel. Uret har god skruekrone der holder vandet ude af urværket. Urene har en vandtæthed på mindst 200-300 meter så de kan bruges til flaskedykning. I de seneste år har Certina skabt ure hvor der er tænkt på miljøet. Miljøvenligt emballage med genbrugt bomuld og polyester til urkasser. Samt et stærkt initiativ til at donere til udsatte områder, heraf hav skildpadder, hvor logoet af en skildpadde vil være graveret på bagsiden af uret.
 

Certina Aqua dykkerure
 

Højt vandtryk og maksimal modstand

Certina er bygget på schweizisk kvalitet og gennemgående stærkt udværk. Der hersker ingen tvivl om at ved køb af et dykkerur fra Certina får man kvalitet for pengene. For at man kan kalde et ur for dykkerur kræver det ifølge os et vandtryk på mindst 300 meter. Uret vil være egnet til flaskedykning. Ved et dykkerur på 200 meter, anbefales det ikke at flaskedykke, men kun ved let dykning.
 

Certina Aqua er serien der er skabt til dykning og oplevelse i vandet. Urene har flere funktioner som udført i rustfrit stål, safirglas beskyttelse, højt vandtryk og DS-teknologi som giver maksimal modstand.
 

Typer af Certina dykkerure

Action Diver er ubetinget den serie af ure man forbinder mest med Certina dykkerure. Action er tiltænkt urets design ved at appellere til sport looket, men samtidig have funktioner egnet til dykning. Urene lever op til krav om at være ISO 6425 godkendt som er standard indenfor test af dykkerure.
 

Urene har andre funktioner heraf Super-LumiNova som oplyser urets vigtigste tal i mørke. Tiltænkt til dyk hvor man kommer langt ned under vandet, og hvor sollyset ikke længere kan skinne igennem. Action Diver fra Certina har også ’ Diver extension’ som gør at lænken kan tilpasses i cm så det passer våddragten.
 

Certina DS PH er en anden type af dykkerure. Urets store forskel er keramisk urskive med NATO-rem i stof. Kollektionen kommer i flere varianter i PH200M og PH500M som står for deres vandtryk. Både Action Diver og PH- urene har alle de samme funktioner som gør det egnet som dykkerure.
 

Støtter udsatte havskildpadder

Certina er en af de brands der har indarbejdet en strategi om at støtte miljøet med et initiativ kaldet: SEA TURTLE CONSERVANCY. Projektet blev indledt i 1959 med en mission om at sikrer havskildpaddernes overlevelse gennem forskning, uddannelse, uddannelse, fortalervirksomhed og beskyttelse af de naturlige levesteder, som skildpadderne er afhængige er.
 

Arbejdet har også betydet at Certina, på udvalgte modeller, er begyndt at indgravere urene med en skildpadde bagpå. Certina DS Action 'Special Edition' Sea Turtle Conservancy er et speciel limited edition ur der støtter arbejdet med udsatte havskildpadder.
 

Certina Aqua dykkerure
 

Certina Aqua ure på udsalg

Med så presstigefuldt et brand som Certina er rabat en sjældenhed. Certina er et brand der ønsker at være et luksuriøst brand hvor rabat kun gives ved særlige lejligheder. Som en del af guldsmed Pind J. Design har vi eksklusivt en kundeklub, hvor online kunder kan spare 12% rabat på Certina. Kundeklubben er gratis at blive en del af og det tager 2 minutter at tilmelde sig. Næste gang man logger ind vil de nye attraktive priser på Certina blive vist.  
 

Køb Certina Aqua ure hos guldsmed Pind J. Design

Er du på udkig efter dit næste dykkerur, finder du en række Certina ure her på siden. Alle Certina Aqua ure er designet til livet i vandet med sin rustfri stålkonstruktion, ridsefrit safirglas og høje vandtryk på mindst 200 meter. Alle ure er designet med schweizisk kvalitet med batteri eller automatisk urværk.
 

Vi er officiel forhandler af Certina ure og har også andre ure repræsenteret i form af sport, urban og herritage kollektionen. Bliv inspireret inde på siden med Certina dykkerure til herre og damer. Alle ure sendes i original emballage med 2 års garanti. Handler du her på siden opnås gratis forsendelse på alle ure, og uret leveres indenfor 1-3 hverdage på lager.