Heritage ure fra Certina

Her på siden finder du alle Heritage ure fra Certina. Udforsk det store udvalg af historiske modeller igennem tiden med de nyeste standarder indenfor ure. Alle ure er inspireret af retro looket kombineret med de høj-teknologiske funktioner til tidens trend. Alle ure er udstyret med DS-teknologi som giver maksimal robusthed. Find dit Heritage ur med et retro look kombineret med den nyeste standard. Køb dit Certina ur hos guldsmed Pind J. Design og få gratis forsendelse.

Læs mere

Luk

Filter luk X
Vælg sortering

Retro ure med ny teknologi

Heritage er en kollektion skabt af Certina som grundlæggende bygger på hele historien med Certina. Urene er inspireret af retro universet med nostalgiske urvisere, tal og et chronografisk urværk med stopur, dato og tidtagning. Alle urene er tidløse klassikere med historie bag sig. Hver af urene er inspireret af en begivenhed i Certinas lange 130-årige historie. Heritage bygger på det klassiske i uret som hylder den historie og rejse Certina har været på.
 

Urene har sjæl og karakter fra tidernes morgen, men kombineret med den nyeste teknologi. Et forbedret urværk, robusthed og præcision der skaber nye resultater. Serien repræsenterer det tidløse klassiske indenfor schweizisk urfremstilling som kendetegnes ved pålidelighed og perfektion.
 

Historie og kvalitet

Der er næsten ingen urbrands der har gennemgået en rejse som Certina. Et brand der kan tilføje 130 år på bagen indenfor urfremstilling i de mest prestigefyldte lokationer. Produktionen foregår stadigvæk i Schweiz og de eksklusive forhold. Et ur skabt i Schweiz er født til at blive en succes. Det har Certina også oplevet med deres historie fra Herritage/vintage ure til i dag teknologi rige dykkerure og sportsure.
 

Certina Herritage ure

Køb Certina Heritage ure hos guldsmed Pind J. Design

Historie og kvalitet hænger sammen når kollektionen er fra Certina. Heritage ure er en serie som bygger på Certina’s 130-årige historie som schweizisk urbrand. Urene er inspireret af tidslinjen fra Certina, krydret med den nyeste teknologi, heraf DS-konceptet for maksimal robusthed. De klassiske ure designet i Schweiz er kendetegnet ved at være præcise og have en pålidelighed som kun Schweiz ure kan have.
 

Vi er officiel Certina forhandler og har klassiske og historiske ure repræsenteret, men også nyere ure i sport, urban og Aqua universet. Det er både ure til herre og damer som findes her på siden. Alle ure afsendes gratis ved bestilling igennem vores hjemmeside og der er 2 års garanti som premium partner.